Katažina Zvonkuvienė prabilo apie Natalijos Bunkės kerštą

Po traumos filmavime Katažina Zvonkuvienė prabilo apie Natalijos Bunkės kerštą.
Po traumos filmavime Katažina Zvonkuvienė prabilo apie Natalijos Bunkės kerštą.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-11-11 13:27, atnaujinta 2017-10-04 21:07

Atlikėją Nataliją Bunkę daug kas laiko fenomenalia moterimi dėl jos sugebėjimo bendrauti ne tik su visais buvusiais vyrais, bet ir su naujomis jų antrosiomis pusėmis. O gal visa tai tėra kruopščiai apgalvotas viešojo įvaizdžio kūrimas?

Už buvusio N. Bunkės vyro Deivydo Zvonkaus ištekėjusi atlikėja Katažina Zvonkuvienė su N. Bunke kartu dainuoja ir grupėje „Pop Ladies“, tačiau iš tam tikrų K. Zvonkuvienės pasakymų gali pasirodyti, kad moterų draugystė nėra iki galo nuoširdi.

K. Zvonkuvienė pasirodė LNK laidoje „Su cinkeliu“, kurios vedėjas Mantas Stonkus nepraleido progos savo viešniai priminti vieno vaizdo įrašo, kuriame užfiksuotos grupės „Pop Ladies“ merginos. Vasarą vykusiame muzikinio filmo filmavime atlikėjos vaidino melžėjas, o savo šokį tarp karvių pagyvino kibirais ir kitais atitinkamais atributais. Įraše aiškiai matyti, kaip N. Bunkės sviestas kibiras pataiko tiesiai K. Zvonkuvienei į galvą.

„Katažiukai, ar labai skaudėjo?“ – juokdamasis savo viešnios paklausė M. Stonkus. „O kaip tau atrodo po tokio vaizdelio? Patikėk...“ – daug rimtesniu veidu atsakė K. Zvonkuvienė. „Čia mano vyro pirma žmona man už kažką keršijo“, – pridūrė atlikėja, tačiau daugiau apie tos dienos filmavimą neatviravo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: prezidento rinkimai – ko nemato Vilniaus burbulas?