Pirmasis Baltijos kanalas stabdo laidą „Lietuvos laikas“

Melaginga propaganda pagarsėjęs „Pirmasis Baltijos kanalas“ (PBK) pranešė, kad stabdo laidos „Lietuvos laikas“ transliavimą. Laida nebebus rengiama ir transliuojama nuo ateinančių metų sausio 1 dienos.

PBK neberodys laidos „Lietuvos laikas“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
PBK neberodys laidos „Lietuvos laikas“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 1, 2015, 11:35 AM, atnaujinta Oct 1, 2017, 9:49 PM

„Tai buvo vienintelė vietinė informacinė laida rusų kalba Lietuvoje, – rašoma kanalo pranešime spaudai. – Šį sprendimą kanalo vadovybė priėmė vadovaudamasi esama politine situacija Lietuvoje.“

Prieš porą metų teismas buvo sustabdęs dalies PBK dalies programų retransliavimą Lietuvoje. Toks sprendimas buvo priimtas po to, kai kanalas parodė melagingą propagandiną laidą apie Sausio 13-ąją.

Tuo tarpu kanalo pranešime spaudai teigiama, kad „12 metų kurta laida „Lietuvos laikas“ prisidėjo prie demokratijos plėtros Lietuvos Respublikoje, kadangi ji, viena iš nedaugelio, siūlė maksimaliai įvairiapusį požiūrį į vietos įvykius.“

„Kanalas įsitikino, kad Lietuvos valdžios media politika turi labai mažai ką bendro su europietiškomis vertybėmis, kurių neatsiejama dalis yra žodžio laisvė ir ES įstatymų laikymasis.“ – rašoma pranešime spaudai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.