Jogailai Morkūnui išreikšta abejonė dėl jo orientacijos

Žodžio kišenėje neieškanti aktorė Inga Norkutė dažnai nesidrovi sakyti to, ką galvoja – būtent tokią ją LNK žiūrovai išvys ir šio šeštadienio laidoje „Lietuvos superšefas“. Šįkart jos tiesos akimirkos taikiniu taps verslininkas ir renginių vedėjas, neseniai vedęs ir žinią apie laukiantį šeimos pagausėjimą paskelbęs Jogaila Morkūnas.

Laidos akimirkos.<br>LNK nuotr.
Laidos akimirkos.<br>LNK nuotr.
Laidos akimirkos.<br>LNK nuotr.
Laidos akimirkos.<br>LNK nuotr.
Laidos akimirkos.<br>LNK nuotr.
Laidos akimirkos.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 4, 2015, 10:27 AM, atnaujinta Oct 1, 2017, 9:23 AM

„Klausyk, Jogaila, tu ką tik vedęs, ar ne? – ragaujant pirmąjį patiekalą, į J.Morkūną kreipėsi I. Norkutė. -O kas valgyt namie daro, tu ar žmona? – į šį aktorės klausimą J. Morkūnas teatsakė trumpu „aš“. Ot pasisekė žmonai“.

Laidos šeimininkas Liutauras Čeprackas pratęsė temą su klausimu, kaip dažnai Jogaila gamina namuose.

„Kas antrą dieną, nes kitą dieną po mano gaminimo turi ateiti namų tvarkytoja ir sutvarkyti tą jovalą, kurį aš palieku virtuvėje“, – pajuokavo J.Morkūnas.

„O kai vienas gyvendavai, gamindavai sau valgyti?“ – tęsė I. Norkutė.

„Ne, maisto ruošimas man yra procesas, bendravimas, socializacija. Negali pasidaryti valgyti sau ir tada pats valgyti“, – atsakė J.Morkūnas.

„Bet tai kaip gerai, kad tu vedei. Senbernis! Aš jau net galvojau, kad tu kitos orientacijos, vis galvodavau, kada Jogaila ves“, – visiškai ramiai, baigdama sriubą, dėstė I.Norkutė.

Neaišku, ar J.Morkūno nuotaiką sugadino būtent ši pastaba, tačiau laidos dalyviai buvo kiek nustebę, kai išgirdo, kaip komisijos narys įvertino jų patiekalus.

„Jogaila ne ta koja išlipo iš lovos, jis visą laiką ne ta koja išlipa iš lovos, gal reiktų lovą apsisukt, ar kažkaip“, – išgirdęs savo sriubos įvertinimą, garsiai svarstė vienas iš laidos dalyvių, muzikos prodiuseris Vilius Tamošaitis – Gerai Gerai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: iš kur paimti pinigų gynybai?