Mantui Stonkui Natalija Bunkė – tiesmuka ir stačiokė

Nors atrodo, kad dainininkės Natalijos Bunkės pilna visur, tačiau yra nemažai jos gyvenimo paslapčių, apie kurias ne vienas norėtų sužinoti dar daugiau. Penktadienio vakarą LNK žiūrovai sužinos, kas iš tikrųjų trukdo jai dar kartą ištekėti ir mėgautis vedybiniu gyvenimu.

Filmavimo akimirkos.<br>LNK nuotr.
Filmavimo akimirkos.<br>LNK nuotr.
Filmavimo akimirkos.<br>LNK nuotr.
Filmavimo akimirkos.<br>LNK nuotr.
Filmavimo akimirkos.<br>LNK nuotr.
Filmavimo akimirkos.<br>LNK nuotr.
Filmavimo akimirkos.<br>LNK nuotr.
Filmavimo akimirkos.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Dec 4, 2015, 10:51 AM, atnaujinta Oct 1, 2017, 8:54 AM

„Neneigsiu, esu nelengvo charakterio, santykiuose su manimi sudėtinga... Žinoma, darbiniuose reikaluose nesu tokia įnoringa, bet gyventi su manimi tikrai nėra lengva“, – pripažino pati N. Bunkė.

Nuomonę apie atlikėjos charakterį turi ir aktorius Mantas Stonkus: „Bunkės charakteris yra unikalus, jis nepaklūsta jokiems autoritetams, o kartais, atrodo, net ir pačiai Natalijai Bunkei“. Jis yra labai tiesmukas, kartais net stačiokiškas, bet tuo pačiu ir labai rafinuotas, žodžiu, pagal nuotaiką.

Tiesa, jokių piktų jausmų šie žodžiai neslėpė – taip M.Stonkus kalbėjo apie savo paties sukurtą personažą, žaliaplaukį Bjaurų Charakterį, kuris ir trukdė N.Bunkei susirasti antrąją pusę muzikinėje LNK pasakoje „Kaip princesė Natalija su Bjauriu Charakteriu jaunikio ieškojo“.

Įspūdingu grimu ir kostiumu papuoštas aktorius įkūnija neapibūdinamą, piktą ir aštrialiežuvį personažą, kuris su keiksmais išvaro kiekvieną, kas tik bando įsiteikti princesei. O princesės Natalijos rankos trokštančių jaunikių netrūks – jos meilės sieks Radži, Sasha Song, Rytis Cicinas, Mantas Wizard, grupės „Džentelmenai“, „Pikaso“ ir kiti estrados karalystės princai.

„Tiesą sakant, Bjaurus Charakteris mane labai atitiko, – po filmavimo juokėsi N.Bunkė. – Mantas buvo nerealus, man jis turbūt ir bus pati įdomiausia pasakos dalis, žiūrėsiu ją su malonumu“.

O koks turėtų būti vyras, kuris pajėgtų susitvarkyti su N.Bunkės charakteriu?

„Sakyčiau, koks nors aukštas, fiziškai stiprus, greitas, ir mėgstantis oranžinius kamuolius“, – nusijuokė M.Stonkus, galbūt dėl to, kad filmavimo metu visas jaunikių pastangas stebėjo ir dabartinis Natalijos mylimasis Vilmantas Dilys su jos sūnumi Kristupu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.