Šokio aikštelėje susikovė Vaidas Baumila ir Nerijus Juška

Jei Lietuvos pramogų pasaulio naujienose jau įprasta matyti tarpusavyje dėl įvaizdžio ar suknelių besivaržančias merginas, atrodo, kad vyrai imasi kiek originalesnių varžybų. Du garsūs Lietuvos vyrai – atlikėjas Vaidas Baumila ir baleto primarijus Nerijus Juška – siekia pademonstruoti, kad baleto piruetus daro geriau už varžovą. 

Laidos akimirkos.<br>LRT nuotr.
Laidos akimirkos.<br>LRT nuotr.
Laidos akimirkos.<br>LRT nuotr.
Laidos akimirkos.<br>LRT nuotr.
Laidos akimirkos.<br>LRT nuotr.
Laidos akimirkos.<br>LRT nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 4, 2015, 2:57 PM, atnaujinta Oct 1, 2017, 7:31 AM

Viskas prasidėjo dar praėjusią savaitę, kai projekte besivaržantys orkestrai, žiūrovai ir kiti komisijos nariai metė V.Baumilai iššūkį: pačiam padaryti špagatą, kurio jis reikalavo iš projekto dalyvių. Deja, šio išbandymo atlikėjas neišlaikė, tačiau iš situacijos bandė išsisukti dailiu sukiniu. Prieš pat piruetą V. Baumila užsiminė ir apie N.Jušką – neva jis ir įkvėpė atlikti būtent tokį baleto elementą.

Atrodo, kad ši detalė nepraslydo pro ausis ir pačiam N.Juškai – eteryje jis visiems pademonstruos, kaip tokius šokio elementus atlieka tikri baleto meistrai. Nors pats save ir vadino laidos parazitu dėl priekabių ir kartais net skaudžių komentarų dalyviams, už įspūdingą penkiagubą sukinį N.Juška visgi sulaukė audringų ovacijų.

Visas N.Juškas benefisas ir kunkuliuojanti kova tarp pučiamųjų orkestrų – šiandien per LRT.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.