Karina Krysko, jei prireiks, darysis plastinę operaciją

Dėl gero pasirodymo scenoje Lietuvos žvaigždės yra pasiryžusios viskam – numesti svorio, jei to reikia, pamilti sportą ir jį paversti kasdienybe, ar net kreiptis į plastikos chirurgus.

K.Krysko.<br>LNK/M.Patašiaus nuotr.
K.Krysko.<br>LNK/M.Patašiaus nuotr.
K.Krysko.<br>LNK/M.Patašiaus nuotr.
K.Krysko.<br>LNK/M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 21, 2015, 11:06 AM, atnaujinta Sep 28, 2017, 4:50 AM

Dainininkas Vilius Tarasovas keletą metų į sporto salę žygiuoja kaip į darbą.

„Net kai atostogavome Maroke, aš neištvėriau to poilsio ir susiradau, kur galėčiau kaip reikiant pasimankštinti“, – sakė Vilius.

Tuo metu dainininkė Violeta Tarasovienė į sporto salę keliauja tik paskatinta vyro.

„Jai sunkiau, ją turiu stumt, sakau einam, einam, kartais būna ir pati užsivedus, bet jai tikrai sunkiau. Tiesa, mes tai darome ne tik dėl išvaizdos, bet ir dėl geresnės savijautos“,- sakė Vilius.

Visada smulkaus sudėjimo ir nedidelio ūgio Vaida Genytė dabar atrodo dar labiau sulieknėjusi. Ne vienos drastiškos dietos besilaikiusi dainininkė sako pagaliau įsiklausiusi į tikruosius savo kūno poreikius ir atradusi maitinimosi būdą, padedanti būti lieknai ir nesenti.

„Su amžiumi taip išeina, kad atsisakai daug produktų negalvodamas, tu imi ir nebenori – pavyzdžiui, aš nebenoriu kiaulienos, aš nebevalgau bulvinių patiekalų, aš nevalgau miltinių patiekalų, tų visų mėsainių. Tiesiog jų nenoriu“, – sako Vaida.

Dainininkė Karina Krysko neslepia, dabar jai – visiška pakilimo banga. Karina koncertuoja kaip solo dainininkė, keliauja po Lietuvą su grupe „69 danguje“ bei vaidina teatre. Laiko vyrui šokėjui Sauliui Skambinui ir sūnui Majui praktiškai nebeliko.

„Šeimai tenka labai taikytis prie mano darbo grafiko, o man pačiai verstis per galvą, kad suspėčiau bent šiek tiek pabūti namuose. Nebematau, kaip nueina miegoti ir atsikelia mano sūnus, – sako Karina. -Scenos moterys labai bijo pasenti, todėl neatmetu galimybės ateityje pasinaudoti plastikos chirurgų paslaugomis.“

Karina juokiasi iš tų kalbų, kai atlikėjai sako, kad jų gerai išvaizda – vien tik genų nuopelnas. Tam reikia didelių valios pastangų, ne mažiau investicijų ir šiek tiek triukų.

„Aišku, kad taip nėra, tu visada prisižiūri, ką valgai, su amžiumi išvis, kuo toliau, tuo labiau, ir sportą teko pamėgti, ir veido odą turi prižiūrėti. Ir grimas duoda savo – tu per tiek metų jau žinai, kas geriausiai atrodo kadre, ant scenos. Aš netgi pati kartais grimuojuosi, nes pažįstu save geriausiai“, – pasakos Karina šį vakarą LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.