Ispanijoje apsigyvenusią J. Teliženko šokiravo kainos

Lietuvoje seksualumo bombas sprogdinusi Jevgenija Teliženko dabar gyvena ramų ir laimingą gyvenimą saulėtoje Ispanijoje, kur džiaugiasi pigiomis daržovėmis ir jūros gėrybėmis.

Lietuvoje seksualumo bombas sprogdinusi Jevgenija Teliženko dabar gyvena ramų ir laimingą gyvenimą saulėtoje Ispanijoje.<br>Organizatorių nuotr.
Lietuvoje seksualumo bombas sprogdinusi Jevgenija Teliženko dabar gyvena ramų ir laimingą gyvenimą saulėtoje Ispanijoje.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 23, 2015, 11:50 AM, atnaujinta Sep 27, 2017, 7:10 PM

Laidos žurnalistai negalėjo patikėti, kad Ispanijoje – tokios mažos kainos, todėl kartu su Jevgenija apsilankė viename iš prekybos centrų.

Tik įėjus į prekybos centrą – šokas, agurkų kilogramo kaina – vos 49 euro centai, tuo tarpu Lietuvoje trigubai brangiau – 1,77 euro.

Jevgenija Teliženko nori palaikyti gražią figūrą, todėl valgo daug daržovių, ypač pomidorų. Ispanijoje jie daugiau kaip du kartus pigesni nei gimtojoje Lietuvoje – 2 eurai už kilogramą, kai tuo tarpu Lietuvoje – 4, 94 euro.

„Vyšniniai pomidoriukai, Lietuvoje juos įpirkti galėtum tik per akcijas, o čia jie kainuoja 0,99 euro už pusę kilogramo“, – laidoje kalbėjo J.Teliženko.

Jevgenija teigė, kad Ispanijoje ir kitos daržovės daug pigesnės – paprika 1,79 euro, tuo metu Lietuvoje – 2,35 euro. Morkos Ispanijoje kainuoja 0,39 centus, pas mus dviem centais brangesnės. Svogūnų kilogramas Ispanijoje – beveik 20 centų pigiau. Tiesa, yra daržovių, kurios Ispanijoje kainuoja daugiau. Tai bulvės – jų kaina – 75 euro centai.

Moteris žurnalistams sakė, kad ir jūros gėrybės Ispanijoje – pigios:

„Šioje parduotuvėje yra tik šaldytos jūros gėrybės, tarkime paprastos krevetės Lietuvoje kainuoja apie 15 eurų, o čia didelių, argentinietiškų krevečių kaina – 9,89 euro“.

Ispanija – viena didžiausių aliejaus gamintojų visame pasaulyje, todėl ir aliejaus kaina – juokinga.

„Kiekvienai namų šeimininkei draugaujančiai su puodais, Ispanijoje yra tiesiog rojus, kadangi alyvuogių aliejus čia yra tris kartus pigesnis“, – apie kainas kalbėjo J. Teliženko.

„Vyno mėgėjams Ispanijoje tikrai galima būtų prasigerti todėl, kad čia vyno butelio kaina yra maždaug 1 – 2 eurai. Žinoma, yra ir brangesnio – 3 – 4 eurai, kaip ir visur“, – KK2 laidoje pasakojo J.Teliženko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.