Dainos žodžius pamiršusio Jonatano gerbėjai neapleido

Jonatanas yra sakęs, kad po nesėkmių scenoje labai nusimena.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Jonatanas yra sakęs, kad po nesėkmių scenoje labai nusimena.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 4, 2016, 12:34 PM, atnaujinta Jun 11, 2017, 11:15 PM

Praėjusį sekmadienį muzikos projekte „X Faktorius“ jaudulys viršijo visas ribas. Ko gero, labiausiai jis koją pakišo mieliausiu projekto dalyviu ir merginų numylėtiniu laikomam Jonatanui Kazlauskui.

Visą savaitę jis ruošėsi atlikti Justino Bieberio dainą „Sorry“, kuriai buvo parengta ir speciali choreografija. Ir nors, anor jo mokytojo Sauliaus Prūsaičio, Jonatanas pasirodymui buvo pasiruošęs nepriekaištingai, vaikinui įgyvendinti visus pasirodymo sumanymus kiek sutrukdė jaudulys. Vaikinas trumpam buvo pamiršęs atliekamo kūrinio žodžius, vėliau – suklydo atlikdamas ir šokio žingsnelius.

Nežinia, kodėl jaudulys Jonataną taip išbalansavo šį kartą, tačiau projekto teisėjai nebuvo linkę jo linčiuoti. Priešingai, jie išreiškė viltį, kad žiūrovai ir toliau palaikys mieląjį dalyvį.

Neseniai interviu „Lietuvos rytui“ Jonatanas kalbėjo: „Artimieji man neleidžia nusiminti, jei kas nors nepasiseka, bando padėti. Jei rimtai, esu drovus ir scenoje. Tik bandau tai kuo mažiau parodyti. Ten stovėti man labai baisu, bet noriu, kad žiūrovams viskas atrodytų kuo įdomiau, tad drovumą stengiuosi nuslėpti. Ir gyvenime visada esu drovus, kol geriau nesusipažįstu su žmonėmis“.

Tada jis neslėpė, kad net po menkų nesėkmių scenoje labai nusimena.

Tačiau netgi nesėkmingas pasirodymas neprivertė studento palikti projektą. Žiūrovai jam skyrė pakankamai balsų, kad jis galėtų likti projekte. Po sekmadienio pasirodymo nemažai palaikymo Jonatanas sulaukė ir socialiniame tinkle. Gerbėjai jį ir toliau gyrė bei patarė taip nebesijaudinti.

Panašu, kad jaudulys atliekant savo kūrinius tą vakarą gerokai paveikė ir kitų dalyvių pasirodymus. Tokios tendencijos neramina ne tik žvaigždėmis bandančius tapti dalyvius, bet ir pačius projekto teisėjus, tarp kurių ir Justė Arlauskaitė-Jazzu, Marijonas Mikutavičius, Saulius Urbonavičius-Samas.

Paskutinį Jonatano Kazlausko pasirodymą „X Faktoriuje“ galite pamatyti čia:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.