Mia savo scenos partneriui iškėlė nepaprastą išvaizdos sąlygą

Lietuvos popscenos užkulisiuose ne paslaptis, kad atlikėja Vilija Pilibaitytė-Mia gerai žino, ko nori, ir tai gauna. Šįmet ji jau ketvirtą kartą dalyvaus LNK projekte „Žvaigždžių duetai“, tad turėdama tokį stažą ne iš karto sutiko ir su siūlomų partnerių kandidatūromis.

Miai neįtiko Timūro barzda.
Miai neįtiko Timūro barzda.
Miai neįtiko Timūro barzda.
Miai neįtiko Timūro barzda.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2016-01-07 10:57, atnaujinta 2017-06-11 17:49

Galiausiai Mia priėmė sprendimą, kuris tikrai nustebino. Iš netrumpo siūlomų kandidatų sąrašo atlikėja pasirinko visišką scenos naujoką – laidų vedėją bei kūrėją Timūrą Augucevičių, dažnai vadinamą interneto sensacija, multitalentu. Tiesa, savo porininkui ji iškėlė griežtą sąlygą dėl išvaizdos dar iki pirmos repeticijos – vyras turėjo nusiskusti kelis mėnesius dėl vaidmens augintą barzdą.

„Tai buvo tarsi pirmas testas, kad įsitikinčiau, ar jis tikrai to nori“, – šyptelėjo Mia. Timūras neslėpė džiaugsmo sulaukęs tokio kvietimo, o ant Mios dėl jos sąlygų nepyko. „Tik bijojau, kad manęs nepažins trijų mėnesių sūnus, bet nieko, priėmė, – šyptelėjo vyras. – Dabar iš viso esu dvigubame danguje, nes dainavimas grąžino prie vaikystės svajonės, o Mia – prie paauglystės svajonių.“

Atrodo,pasirinkimu patenkinta ir popscenos deivė. „Su Timūru sutariame puikiai, jis tikrai geras partneris. Timūras imlus ir gabus, greitai įsisavina viską, kas sakoma“, – kalbėjo Mia.

„Mia yra puiki mokytoja. Daug komplimentų iš jos neišgirsi, o tai ir yra pirmas gero mokytojo bruožas. Man pačiam mūsų balsai skamba taip gražiai, kad net šiurpuliukai eina, po repeticijų išeinu tikrai gerai įsikrovęs“, – susižavėjimo partnere neslėpė T.Augucevičius.

Su Mia suporuotas popscenos naujokas neslėpė vilties, kad dainavimas ilgainiui užims didesnę gyvenimo dalį. „Tikrai labai norėčiau, kad iš to išeitų daugiau, o ne vien televizinis projektas. Norėčiau, kad sulig jo pabaiga dainavimas iš mano gyvenimo nedingtų“, – užsiminė Timūras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.