Garsios moterys mano, kad Deimantutė Gražuoliukė yra vyras

LNK laidoje „KK2 penktadienis“ gražiausios Lietuvos moterys kalbėjo apie modelio karjerą užsienyje, o populiarioji Deimantutė Gražuoliukė pasakojo apie savo laimėjimą Milane vykusiame konkurse.

Deimantutė Gražuoliukė tikino, kad yra dalyvavusi dviejuose grožio konkursuose.
Deimantutė Gražuoliukė tikino, kad yra dalyvavusi dviejuose grožio konkursuose.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 22, 2016, 10:32 AM, atnaujinta Jun 10, 2017, 12:13 PM

Vokietijoje gyvenanti lietuvė sakys, kad gyvenime dalyvavo dviejuose grožio konkursuose, o vieną jų laimėjo: „Kai laimėjau konkursą – gavau keliasdešimt tūkstančių eurų“.

Modelis Karolina Toleikytė LNK laidoje pasakojo, kad po pažinties Lietuvoje su dizaineriu Adamu Saaksu amerikietis merginą pakvietė į jo laidų filmavimą.

„Adamui labai patikau kaip modelis ir jis mane pakvietė filmuotis epizoduose Paryžiuje ir Portugalijoje. Kaip Lietuvoje, taip ir ten jis karpė maudymosi kostiumėlius“, – pasakojo K.Toleikytė.

Kita gražuolė Solveiga Mykolaitytė atskleidė, kad jai teko dalyvauti Helovino vakarėlyje, kuris vyko žymiojoje Hugho Hefnerio „Playboy“ viloje: „Apsilankyti viloje įdomu. Ji apipinta įvairiausiomis istorijomis, todėl geriau vieną kartą pamatyti, nei daug kartų išgirsti. Tikėjausi pamatyti daug nuogybių, lakstančių „zuikučių“, bet to nebuvo“.

Solveiga sakė, kad „Playboy“ savininkas vakarėlyje nedalyvavo, buvo išėjęs tik nusifotografuoti su svečiais.

Vakarėlio metu S.Mykolaitytė vaidino „avatarą“, o jos kostiumą ruošė tas pats dizaineris, kuris dirba su atlikėjomis Lady Gaga ir Katy Perry.

Laidos dalyvė Deimantutė Gražuoliukė pasakojo, kad į Vokietiją išvyko prieš 7 metus, kai jos tėvai pradėjo dirbti svetimoje šalyje: „Ten baigiau mokslus ir pradėjau dirbti modelių agentūrose. Dabar kelerius metus dirbu ir keliauju“.

Tituluota gražuolė K.Toleikytė apie Deimantę sakė, kad jos bruožai nėra tinkami modelio darbui: „Mados modeliai būna ypatingai liesi“.

Laidoje taip pat buvo keliamas klausimas, ar Deimantė Garžuoliukė – tikrai moteris. Alvyda Chmelevskytė laidoje klausė, kodėl Deimantutė turi Adomo obuolį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.