Televizija keliasi į kompiuterį

Kai transliuojami jus dominantys renginiai, negalite lyg prikalti sėdėti prie televizoriaus? Nieko baisaus. Tai vis dažniau galima matyti kompiuterio ekrane.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 28, 2016, 3:58 PM, atnaujinta Jun 9, 2017, 11:15 PM

Puiki naujiena pramogų mėgėjams – interneto televizija lrytas.tv suteikia galimybę stebėti įspūdingiausius šalies koncertus ir renginius tiesiogiai.

Ketvirtadienį 20.30 val. išgirsite, kaip klube „Tamsta“ žymios roko grupės „Kings of Leon“ kūrinius perdainuoja lietuvių vokalistas Mantvydas Sabaitis su grupe. Mantvydas populiarumą yra pelnęs muzikiniame konkurse „Lietuvos balsas“.

Penktadienį 19 val. lrytas.tv žiūrovų laukia įžanga į vieną įspūdingiausių Lietuvos pramogų pasaulio renginių – muzikos apdovanojimų ceremoniją M.A.M.A.

Renginio dalyvius ir svečius interneto kameros stebės nuo raudonojo kilimo.

Kartu apžvelgsime geriausius metų muzikos projektus, pasikalbėsime su garsiausiais Lietuvos muzikantais ir pasmalsausime, kaip įspūdingiausiam metų muzikos renginiui pasipuošė žinomi žmonės.

O šeštadienį 21.30 val. lrytas.tv kvies į sostinės Rotušėje vyksiantį Vienos pokylį. Į šį ištaigingą renginį susirenka žinomi šalies politikos, verslo ir kultūros veikėjai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.