Markas Wahlbergas pareikalavo nebevadinti mėsainio jo vardu

Filmo „Pašėlusios naktys“ žvaigždė, Leonardo DiCaprio bičiulis Markas Wahlbergas (44 m.) įtikino britų restorano „Lucky Chip“ savininkus atsisakyti valgio, pavadinto jo vardu, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

M.Wahlbergas (dešinėje) su broliais Donnie ir Paulu JAV turi šeimos restoranų tinklą „Wahlburgers“.<br>„Scanpix“ nuotr.
M.Wahlbergas (dešinėje) su broliais Donnie ir Paulu JAV turi šeimos restoranų tinklą „Wahlburgers“.<br>„Scanpix“ nuotr.
M.Wahlbergas.<br>„Scanpix“ nuotr.
M.Wahlbergas.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 1, 2016, 11:17 AM, atnaujinta Jun 9, 2017, 3:37 PM

Nedidelis restoranas Londono šiaurėje, be jautienos mėsainio, pavadinto „Mark Wahlberg“, ruošia ir kitus patiekalus, pavadintus amerikiečių muzikantų ir aktorių, pavyzdžiui, Kevino Bacono, „Beastie Boys“, garbei.

Kaip M.Wahlbergas sužinojo apie šį restoraną, nežinia, bet jis per savo advokatus atsiuntė laišką, kuriame pareikalavo nevadinti maisto jo vardu.

Kaip laikraščiui „Evening Standart“ sakė „Lucky Chip“ savininkas Benas Denneris, aktorius pareiškė, kad gali susidaryti įspūdis, esą jis pats palaimino šį sumuštinį. Galbūt tai susiję su tuo, kad Markas su broliais Donnie ir Paulu JAV turi šeimos restoranų tinklą „Wahlburgers“.

„Pamatęs laišką iš pradžių pamaniau, kad tai pokštas, – kalbėjo B.Denneris. – Jeigu mano restoranas būtų Amerikoje, galėtų susidaryti įspūdis, kad konkuruoju su aktoriaus prekių ženklu, bet mes toli, mūsų įstaiga nedidelė ir linksma.

Mėsainį pavadinau M.Wahlbergo garbei todėl, kad esu didelis jo gerbėjas. Jis šaunus vaikinas ir jo filmai šaunūs.

Tikiuosi, jis neįsižeidė, juk tai tik pokštas. Mes taip pat neįsižeidėme ir laukiame ateinančio papietauti jam patogiu metu.“

„Lucky Chip“ nutarė pervadinti mėsainį į „Dirką Diglerį“ – filmo „Pašėlusios naktys“ pagrindinio herojaus garsaus pornografijos aktoriaus, kurio vaidmenį sukūrė M.Wahlbergas, garbei.

Parengė Milda AUGULYTĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.