Nutraukiamas TV šokių projektas „Kadagys“: atstovai neatvirauja

Antradienį paaiškėjo, kad bus nutrauktas vos kelias savaites rodomas naujas televizijos tautinių šokių projektas „Kadagys“. Iš pradžių buvo skelbta, kad projektas bus rodomas šešias savaites.

Savaitgalį laukia paskutinė projekto „Kadagys“ laida.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Savaitgalį laukia paskutinė projekto „Kadagys“ laida.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 8, 2016, 11:41 AM, atnaujinta Jun 2, 2017, 9:01 AM

Kol kas laidos kūrėjai neinformavo, kodėl buvo priimtas toks sprendimas. Lrytas.lt susisiekus su viena projekto vedėjų Indre Kavaliauskaite-Morkūniene, ši situacijos taip pat nekomentavo.

„Skambinkite TV3 atstovams“, – trumpai tarė ji.

Kitas projekto vedėjas Mindaugas Stasiulis taip pat nebuvo kalbus. Vyras teigė neturintis ką komentuoti.

Manoma, kad grandioziškai pristatytas ir garsiai reklamuotas televizijos projektas paprasčiausiai nesulaukė pakankamai žiūrovų dėmesio. Ateinantį sekmadienį jau numatomas didysis projekto finalas.

TV3 atstovė spaudai Erika Vyšniauskaitė portalui teigė, kad ir anksčiau buvo planuota projektą rodyti keturias savaites.

„Taip, tiesa, kad šį sekmadienį vyks didysis televizijos projekto „Kadagys“ finalas“, – sakė ji.

Tačiau dar prieš tris savaites, vasario 21 dieną, kada vyko projekto premjera, buvo žadėta surengti dar 5 tiesiogines transliacijas – po vieną kiekvieną sekmadienį. Tokią informaciją skaitytojams tiesiogiai iš pirmojo projekto filmavimo buvo pateikęs ir portalas lrytas.lt.

Vėliau TV3 atstovė spaudai Erika Vyšniauskaitė išplatino oficialų laišką:

„TV3 televizijos tiesioginiame eteryje iš viso bus parodytos 4 tautinių šokių kovų „Kadagys“ laidos. Projektas sėkmingai vykdė savo pagrindinę misiją – prikėlė tradicijas naujam gyvenimui, atskleidė tautinio palikimo grožį, suvienijo ne tik lietuvius, bet ir kaimyninių šalių atstovus. Drąsiai pristatome eterio naujoves ir džiaugiamės, kad žiūrovai turėjo galimybę mėgautis unikaliu, didžiulio mąsto projektu, puoselėjančiu patriotiškumą. Šį sekmadienį bus parodyta finalinė „Kadagio“ laida.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.