Kęstučiui Jablonskiui teko iššūkis peržengti save

Skirtingas kartas ir nesuderinamus muzikos stilius sujungiantis LNK projektas „Nauja legenda“ pažėrė nemažai intrigų – estrados legenda su rokerio siela Kęstutis Jablonskis priėmė iššūkį apsikeisti dainomis su kelis metus iš eilės geriausiu atlikėju nominuotu Marku Palubenka.

Kęstutis Jablonskis priėmė iššūkį apsikeisti dainomis.
Kęstutis Jablonskis priėmė iššūkį apsikeisti dainomis.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 12, 2016, 1:39 PM, atnaujinta Jun 1, 2017, 11:00 PM

Iš pradžių šypsojęsi, išgirdę vienas kito dainas dainininkai nebejuokavo: „Keista melodija, keistas skambesys. Elektroninė muzika man nepatinka ir jos nesuprantu“, – sakė iššūkiui į akis pažvelgęs K.Jablonskis.

Tuo tarpu M.Palubenka buvo pozityvesnis: „Kęstučio muzika man – svetima, tačiau mėgstu iššūkius, atrasti tai, kas nepažįstama ir tuo susidomėti“, – sakė elektroninės muzikos kūrėjas.

Vis dėlto, scenos vilkas į pagalbą pasikvietė ilgamečius savo kompanionus scenoje Algirdą Lukšį bei Arūną Degutį ir žadėjo M.Palubenkos dainai įpūsti rokeriškos dvasios. Tuo tarpu jaunimo atstovas ir toliau intrigavo: „Padarysiu viską atvirkščiai nei savo dainose daro Kęstutis“, – sakė 26-erių dainininkas.

Dainininkai laidoje ne tik atliks vienas kito dainas, bet kartu su artimiausiais draugais: Česlovu Gabaliu, Kostu Smoriginu, Beata Tiškevič bei Justinu Jaručiu papasakos įsimintiniausias istorijas iš užkulisių ir atskleis, kokia iš tikrųjų yra scenos kaina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.