Akistata su teisėsauga A.Valinską įkvėpė atidaryti net du barus?

„Kavinėje, restorane ar bare svarbiausia – klientai. Vienu metu jie yra ir geriausia, kas gali nutikti barmenui, padavėjui – dovanoja gerų emocijų ir arbatpinigių, ir blogiausia. Blogiečiai būna viskuo nepatenkinti: visų pirma – savo gyvenimu ir įsivaizduoja, kad į kainą jiems įeina ir visas barmenas. Aišku, tokiais atvejais norisi bėgti, bet tik iki finalo išlikęs laimingasis namo išvyks su didžiuoju prizu“, – intrigą kurstė A.Valinskas.

Arūnas Valinskas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Arūnas Valinskas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 6, 2016, 2:46 PM, atnaujinta May 30, 2017, 7:36 AM

Dabartiniame variante – dvi komandos, kuriose – po šešis žmones. Vasarą jos konkuruos, plušėdamos dviejuose baruose, kai greitkelis maksimaliai apkrautas“, – atskleidžia A.Valinskas. Arūnas ir baras – ne naujiena. Žinomas vyras turėjo barą ne tik Lietuvos pajūryje, bet ir egzotiškoje Margaritos saloje. „Žmones, kurie atidarę savo barus ar restoranus Lietuvoje ir už jos ribų, aš, suprasdamas šio darbo specifiką, norėčiau užjausti. Dauguma galvoja, kad darbas bare – glamūrinis, paprastas. Iš tiesų, tai sunkus ir juodas darbas. Pavojingas tavo pinigams ir investicijoms. Šis projektas atskleis ir sunkaus darbo pusę – darbo, kuris, jei gerai jį atliksi, bus pelningas ir dosnus“, – tikina A.Valinskas. Žinomas vyras sako, kad yra ne kartą stovėjęs už baro: „Bare pats esu dirbęs ir ne vieną kartą. Kartais tekdavo net ištisas pamainas ten būti. Tad klysta tie, kurie mano, kad barmenų darbas – tik pramogos ir vakarėliai iki paryčių“. Dalyvių laukia išbandymai Visi norintys išgarsėti ir tapti naujo, įspūdžių kupino, projekto dalyviais, jau gali pildyti anketą internete. Tuo tarpu A.Valinskas pataria, kokių savybių reikia, norintiems ne tik dalyvauti, bet ir laimėti pagrindinį, ypač vertingą, didįjį prizą: „Šis realybės šou skirtas norintiems save išmėginti avantiūristams. Pildantys anketą žmonės turi būti komunikabilūs ir bendraujantys. Barmeno ir padavėjo darbas – specifinis. Tai nėra tik gėrimo įpylimas, valgio atnešimas, salotų padavimas. Pirmiausia, tai yra savotiška psichologija, kliento išklausymas ir įsiklausimas į jo norus. Reikia turėti norą ir galimybes bendrauti tiek atvirai, kad žmogus pasijustų, kaip savas, bet nereikia atiduoti tiek daug, kad atiduotum visą save.“ Vienas garsiausių pramogų pasaulio atstovų priduria, kad pildyti anketas susiruošę žmonės turi atsiminti, kad šiame realybės šou svarbiausia – konkurencinė kova dėl kiekvieno kliento.

„Kavinėje, restorane ar bare svarbiausia – klientai. Vienu metu jie yra ir geriausia, kas gali nutikti barmenui, padavėjui – dovanoja gerų emocijų ir arbatpinigių, ir blogiausia. Blogiečiai būna viskuo nepatenkinti: visų pirma – savo gyvenimu ir įsivaizduoja, kad į kainą jiems įeina ir visas barmenas. Aišku, tokiais atvejais norisi bėgti, bet tik iki finalo išlikęs laimingasis namo išvyks su didžiuoju prizu“, – intrigą kurstė A.Valinskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.