Daina Bilevičiūtė: „Vyrai mane ima, ne aš juos“

„Pasiguldai, atsistoji ant pačios gražiausios vietos, kojytėmis tik trept, trept, dainuok, sakai, ir jie dainuoja“, – netikėtai atvirai savo dainavimo pamokų ypatumus „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Muzikinis gimtadienis“ dėstė 52-ąjį gimtadienį švenčianti Daina Bilevičiūtė. Tokie Dainos pamokymai kvapą užgniaužė ne tik jauniesiems grupės „Husarai“ vyrams, bet ir labiau patyrusiam laidos vedėjui Artūrui Orlauskui. O mergaitės vyšnaitės iš grupės „Vyšnios“ net nuraudo.

D.Bilevičiūtė mano, kad Lietuvoje per daug moterų, todėl pačiai reikia griebti jautį už ragų.<br>P.Mantauto nuotr.
D.Bilevičiūtė mano, kad Lietuvoje per daug moterų, todėl pačiai reikia griebti jautį už ragų.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-04-15 08:50, atnaujinta 2017-05-28 21:48

„Džiaugiuosi, kad mano mokinys pildo savo svajones, žiūrėk, stovi scenoje, kvėpuoja, dainuoja ir neblogai dainuoja“, – gyrė jubiliatė buvusį savo mokinį, renginių organizatorių ir grupės „Husarai“ dainininką Tomą Sinkevičių.

„Husarų“ apžavams pasidavė ne viena Daina, Livija Gradauskienė irgi stebėjosi, iš kur purslais trykšta vaikinų energija. „Reikia griebt berniukus šiais laikais“, – po ugningos Livijos kalbos prabilo ir mergaitės vyšnaitės.

„Aš damų vietoje gerai pagalvočiau, ar verta girti vyrus už melagystes?“ – netikėtai pamokslautojo tonu visą tiesą išrėžė prodiuseris iš Rumunijos Deivis Sharas.

„Bet ką čia labai galvoti, – jo kalbą nutraukė projektais „Populiarioji klasika“, „Pasaulinės klasikos metamorfozės“ išgarsėjusi Daina Bilevičiūtė. – Lietuvoje 40 ar net 50 tūkstančių moterų per daug. Bet kadangi aš moteris, kaip kad vienas mano bičiulis sakė, skirta prie minus trisdešimt, tai vyrai mane ima, o ne aš juos.“

„Buvo taip linksma, kad visas gyvenimas prieš akis prabėgo“, – juoko ašaras filmavime braukė komisijos narys Marijus Berenis.

Kodėl Marijus šioje laidoje mielai pabūtų meška? Kam iš tiesų dainuoja „Vyšnios“: žiūrovams ar užsakovams? Kokį ritmą po stalu skaičiavo Daina Bilevičiūtė? Vyrai ar moterys labiau patinka prodiuseriui iš Rumunijos Deiviui Sharui? Apkūnus, rožinis ir labai muzikinis gimtadienis – tik penktadienį, tik 20.25, ir tik per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Šou „Muzikinis gimtadienis“ – penktadieniais 20.25 val. per „Lietuvos ryto“ TV.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.