Atskleista, kas TV3 Žiniose pakeis Renatą Šakalytę-Jakovlevą

Jau nuo šio pirmadienio su TV3 televizijos Žinių žiūrovais sveikinsis ne tik puikiai pažįstami laidos komandos nariai, bet ir nauja jų kolegė – Audrė Kudabienė.

Renatą Šakalytę-Jakovlevą žiniose pakeis Audrė Kudabienė.
Renatą Šakalytę-Jakovlevą žiniose pakeis Audrė Kudabienė.
Renatą Šakalytę-Jakovlevą žiniose pakeis Audrė Kudabienė.
Renatą Šakalytę-Jakovlevą žiniose pakeis Audrė Kudabienė.
Renatą Šakalytę-Jakovlevą žiniose pakeis Audrė Kudabienė.
Renatą Šakalytę-Jakovlevą žiniose pakeis Audrė Kudabienė.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2016-04-18 09:40, atnaujinta 2017-05-28 13:27

Septyniolikos metų patirtį turinti žurnalistė eteryje pavaduos šeimos pagausėjimo laukiančią Renatą Šakalytę-Jakovlevą ir sūnų auginančią Kristiną Aleknaitę. A.Kudabienė pripažįsta, kad pasiūlymas vesti žinias maloniai nustebino. „Buvo tikrai netikėta. Tuo pačiu metu sukrito kelios laidos „Prieš srovę“ filmavimų užduotys ir pasiūlymas tapti Žinių vedėja.

Paprašiau šiek tiek laiko, nes norėjau sulaukti ramesnio periodo ir pati sau viską susidėlioti. Ačiū, kad televizija leido neskubėti“, – šypsosi Audrė.

Nors A.Kudabienės patirtis žurnalistikoje – įspūdinga, žinoma moteris naują etapą pasitinka su jauduliu. „Tai naujas darbas, naujos užduotys, taisyklės ir iššūkiai.

Nors mes visi nuo vaikystės mokomi nesibaiminti naujovių, nes tik taip judam į priekį, sakau nuoširdžiai – vis tiek širdies kamputyje nerimo yra“, – sako naujoji Žinių vedėja.

„Kita vertus, ši žinių komanda – fantastiškas kolektyvas: ir geriausi profesionalai, ir puikūs žmonės. Tą ne sykį jau esu patyrusi.

Užtenka praverti šio biuro duris, ir pasijunti kaip namie: įdomu, smagu, paprasta bendrauti, o ir pats biuras jaukus, šiltas“, – tęsia A.Kudabienė.

„Man jau teko pasisukioti Žinių studijoje tiesioginės transliacijos metu, o tai – pats įdomiausias momentas. Žinios – žaibiška, profesionali žurnalistų reakcija iš pradžių filmuojant, paskui paruošiant siužetus eteriui.

Tai ir tikslūs režisierių sprendimai, ir dienos redaktorių tiesiog sprinteriška nuovoka.

Negalėjau nesižavėti matydama, kaip per kelias akimirkas jau tiesioginio eterio metu laida papildoma naujausiomis žiniomis, – įspūdžiais dalijasi Audrė. – Kad ir kiek tiesioginio eterio patirties būtų, jos niekada nebūna per daug. Patikėkit, tie režisieriaus per ausinę sakomi „Trys, du, vienas – eteris“ pirmąją akimirką tampa milžinišku adrenalino užtaisu.“

TV3 Žiniose debiutuojanti A.Kudabienė tęs darbus laidoje „Prieš srovę“: „Besąlygiškai pasitikiu savo laidos komanda. Tai stiprūs, įžvalgūs žmonės. O Žiniose, kaip ir kiti kolegos, dirbsiu kas antrą savaitę, kol kolegų vaikai paaugs.“

„Audrę pasirinkome, nes ji – viena geriausių televizijos laidų vedėjų. Praėjusiais metais TV3 Žinių kolektyvo nariams gimė 8 vaikai. Šiais metais kolegos taip pat žada augimą, tad Audrės pagalba labai reikalinga“, – pokyčius komentuoja TV3 Žinių tarnybos vadovas Sigitas Babilius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.