Kas sieja gospel chorą ir „Teleloto“ žaidimą?

Praėjusį sekmadienį lietuviška loterija „Teleloto“ 20-ojo gimtadienio proga pristatė specialią dainą. Įdomesniam ir linksmesniam jos skambesiui pasitelktas ne vienas ir ne du atlikėjai. Jų buvo net dvylika!

Dvylika jaunų, entuziastingų dainininkų iš „Vox Craft“ choro buvo pakviesti įrašyti ir atlikti naują „Teleloto“ dainą.<br>Organizatorių nuotr.
Dvylika jaunų, entuziastingų dainininkų iš „Vox Craft“ choro buvo pakviesti įrašyti ir atlikti naują „Teleloto“ dainą.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 20, 2016, 12:57 PM, atnaujinta May 28, 2017, 7:34 AM

Dvylika jaunų, entuziastingų dainininkų iš „Vox Craft“ choro buvo pakviesti įrašyti ir atlikti naują „Teleloto“ dainą.

Choro vadovas Kristupas Bubnelis, pats baigęs kompozicijos mokslus, prasitarė, kad prieš kurį laiką jam kilo idėja suburti neįprastą, įdomiuose projektuose dalyvausiantį chorą.

„Mūsų choras orientuotas į gospel ir pop dainavimo tradiciją. Dalyvaujame įvairiuose TV projektuose, šiuo metu LNK „Nauja legenda“. Taip pat, ruošiame ir savo koncertinę programą, su kuria pasirodysime birželį“, – apie „Vox Craft“ chorą, atlikusį ir „Teleloto“ dainą, pasakojo K.Bubnelis.

Kolektyvas visą savaitę repetavo, įrašinėjo dainą ir ruošėsi jos premjerai, kuri įvyko balandžio 17 d. „Džiugu, kai ilgametes tradicijas turintis televizijos žaidimas nori save įprasminti ir per muziką“, – teigė K.Bubnelis

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.