Kas privertė Andrių Šedžių kardinaliai pakeisti gyvenimą?

Ar galite įsivaizduoti gyvenimą kelias savaites kasdien maitinantis tik 10-ies centimetrų dydžio sudžiūvusia grikių duona ir arbata ar sultiniu? O jei dar kasdien tektų laikytis itin griežto dienos grafiko, ką ir kada turite veikti, prižiūrint būriui gydytojų? Nustebtumėte išgirdę, kad kasmet dešimtys pasaulio turtingųjų ir garsiausių Holivudo aktorių vietoj egzotinės kelionės į kokią nors salą savanoriškai renkasi tokį gyvenimą privačiose klinikose, o už tai dar pakloja solidžias sumas.

Andrius Šedžius su žmona Monika prieš dvejus metus.
Andrius Šedžius su žmona Monika prieš dvejus metus.
Andrius Šedžius su žmona Monika prieš dvejus metus.
Andrius Šedžius su žmona Monika prieš dvejus metus.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 25, 2016, 4:11 PM, atnaujinta May 27, 2017, 4:56 PM

Gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ režisierė Dalia Ibelhauptaitė atvirai papasakojo apie kliniką Alpių kalnų apsuptyje, Austrijoje, į kurią jau netrukus išvyks antrą kartą. Gydytis pagal austrų gydytojo Franzo Xavero Mayro sistemą, atrastą prieš daugiau nei 100 metų, į kliniką kasmet plūsta pervargę milijonieriai, garsūs Holivudo aktoriai, išsekę modeliai, mirtinas diagnozes išgirdę ar vilties pasveikti nebeturintys ligoniai, netgi tie, kurie bando grįžti į gyvenimą po insulto.

Visai nesenai pasaulio spauda skelbė, kad po skyrybų jėgas čia atstatinėjo buvusi Rusijos prezidento Vladimiro Putino žmona Liudmila. Režisierė D.Ibelhauptaitė atskleidė ne tik tai, kodėl vyksta į šių laikų stebuklu vadinamą kliniką, bet ir tai, kaip maitintis, kad jaustumėtės gerai, o ligos nekamuotų.

Tuo metu verslininkas Andrius Šedžius prisipažino, kad sportas jam tapo išsigelbėjimu. Kardinaliai pakeisti mitybą ir sportuoti kas dieną A.Šedžius pasakojo pradėjęs tuomet, kai ėmė streikuoti jo sveikata, o stresas darbe tapo nepakenčiamu. Prieš kelerius metus paaštrėjus santykiams tarp Lietuvos ir Rusijos nukentėjo Andriaus verslas. Ne vienas pažįstamas verslininkas patyręs tokius pat nuostolius, pasak Andriaus, bankrutavo, ėmė gerti, ar netgi pakėlė ranką prieš save.

„Teko rinktis – alkoholis, vaistai ar sportas“, – pasakojo verslininkas. Jau metus Andrius kone kasdien keliasi penktą ryto, o puse šešių pradeda treniruotę sporto salėje.

„Niekada neatrodžiau sau graži... norėjau atrodyti ne prastesnė nei kitos grupės merginos, be to, artėjo vestuvės, o jų metu norėjau atrodyti nepriekaištingai...“ – pasakojo dainininkė Katažina Zvonkuvienė, prieš vestuves atsikračiusi 10 kilogramų.

Garsi moteris prisipažino, kad vaikystėje jautėsi labai negraži ir kentė tokias patyčias, jog net galvojo apie pasitraukimą iš gyvenimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.