Garsios ir žavios moterys atskeidė, kokių dietų laikosi

Televizijos laidoje dainininkė Neringa Šiaudikytė pripažino, kad nuo paauglystės buvo apkūni ir niekada nesiskundė apetitu. Dainininkė pasakojo, kad nuolat kovojo su svoriu ir išbandė įvairias dietas.

Norėdamos būti gražios moterys imasi įvairiausių dietų.<br>R.Danisevičiaus, T.Bauro ir G.Bitvinsko notr.
Norėdamos būti gražios moterys imasi įvairiausių dietų.<br>R.Danisevičiaus, T.Bauro ir G.Bitvinsko notr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 26, 2016, 2:02 PM, atnaujinta May 27, 2017, 2:19 PM

Neringa LNK laidoje „Yra, kaip yra“ prisipažino, kad drastiškiausios dietos yra tos, kai žmogus tiek kovoja su savimi, kad dėl maisto galėtų ką nors nužudyti. Dainininkė mano, kad efektyviausia dieta yra sportininkų, kai atsisakoma angliavandenių. Laidoje gražuolė atskleis, kad dėl savo išvaizdos ryžosi ir operacijoms – nusisiurbė riebalus nuo pilvo ir klubų. Procedūros metu Neringa neteko maždaug kilogramo riebalų.

Specialistų teigimu, jaunam žmogui tai yra pakankamai daug. Dabar Neringa kartą per savaitę turi iškrovos dieną, kai valgo tik agurkus be žievelės. Penkis kartus per savaitę lankosi sporto klube.

Kita laidos dalyvė modelis Simona Burbaitė pasakojo, kad yra išbandžiusi daug dietų, tačiau patvirtino, kad tokių dietų metu žmogus tampa irzlus, slenka plaukai ir lūžta nagai. Pasak Simonos, tokių dietų rezultatai trumpalaikiai ir nėra sveikas gyvenimo būdas. Simona laikosi griežto režimo – valgo kas 3 valandas, visada yra pasiruošusi užkandžių ir pietų krepšelius.

Gražuolė sakė, kad reikia fotografuoti savo maistą, kad būtų galima matyti, ką valgai ir kokias klaidas darai. Mergina pasakojo, kad dėl modelio darbo specifikos jai kartais tenka greitai sumažinti savo apimtis, todėl atsisako tam tikrų produktų – ruginės duonos ar bananų.

Natalija Martinavičienė kalbėjo, kad prieš 10 metų, susipažinusi su dabartiniu savo vyru Sigitu, svėrė 10 kilogramų daugiau. Būdama 159 centimetrų ūgio, kaip sako moteris, atrodė putli. Natalija išbandė daug dietų – kalorijų skaičiavimo, kopūstų sriubos ir net vieno produkto dietas. Nors Natalija pripažįsta, kad dietos neduoda ilgalaikės naudos, tačiau ji mėgsta su dietomis eksperimentuoti. Prieš kiekvieną valgymą Natalija išgeria vandens su išspausta citrina arba greipfrutų sulčių. Anot moters, tai užpildo skrandį.

Laidoje taip pat dalyvavo 137 kilogramus svėręs Aleksas, kuris papasakojo, kaip per 2 mėnesius sugebėjo atsikratyti net 51 kilogramo svorio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.