Viktoras Malinauskas: „Nenoriu tapti našta“

67-erių estrados dainininkas Viktoras Malinauskas neslėpė: „Nenoriu senatvėje aplinkiniams tapti našta ar lovoje įkalinta daržove, todėl, kiek įmanydamas, stengiuosi likti jaunatvišku“.

V.Malinauskas.<br>LNK nuotr.
V.Malinauskas.<br>LNK nuotr.
V.Malinauskas.<br>LNK nuotr.
V.Malinauskas.<br>LNK nuotr.
V.Malinauskas.<br>LNK nuotr.
V.Malinauskas.<br>LNK nuotr.
V.Malinauskas.<br>LNK nuotr.
V.Malinauskas.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2016-04-29 12:23, atnaujinta 2017-05-27 04:52

V. Malinauskas keliskart per savaitę reguliariai lankosi sporto salėje, kurioje stiprina kūną ir dvasią. Mintys, kad reikia rūpintis savo sveikata, žinomą vyrą užplūdo atsisveikinus su savo vaikystės draugu Stasiu Povilaičiu: „Man teko nešti jo nuotrauką, buvo labai sunku, užplūdo prisiminimai... Tiek daug su Stasiu galėtume apie vienas kitą atsiminti, o dabar jau tik aš galiu...“ – atviravo V. Malinauskas.

Iš pajūrio kilęs S. Povilaitis ir keliais metais jaunesnis V. Malinauskas savo karjerą į didžiąją sceną pradėjo kartu, o šilta draugystė niekad nenutrūko. Skaudžiausia V. Malinauskui, kad geras draugas nesuspėjo užbaigti savo planų: „Šitie jubiliejiniai „Nerijos“ koncertai įvyko jo iniciatyva... Ir, atrodo, kodėl Dievas nedavė jam dar vienerių metų?“ – kalbėjo dainininkas.

Nors aiškiai supranta, kad nieko amžino nėra, pesimistinėms mintims V. Malinauskas nepasiduoda. Aktyviai dalyvauja sceninėje veikloje ir nė nežada nusileisti „Naujoje legendoje“ tekusiai priešininkei – vos šešiolikos sulaukusiai, tačiau ryškiai šou pasaulyje sužibusiai „Lietuvos balso“ nugalėtojai Kotrynai Juodzevičiūtei.

Skirtingų kartų atlikėjai perdainuos vienas kito dainas šį šeštadienį per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.