10 žvaigždžių, kurios įsitikinusios – kūdikis tik trukdytų

Motinos diena – ne jų šventė. Šia proga joms niekas netars padėkos žodžių ir neteiks gėlių, nes vietoj motinystės jos pasirinko karjerą. „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“ pateikia 10 garsių moterų, kurios įsitikinusios – kūdikis trukdytų karjerai.

J.Aniston.<br>„Reuters“/“Scanpix“ nuotr.
J.Aniston.<br>„Reuters“/“Scanpix“ nuotr.
K.Minogue.<br>„Reuters“/ „Scanpix“ nuotr.
K.Minogue.<br>„Reuters“/ „Scanpix“ nuotr.
R.Zellweger.<br>AFP/ „Scanpix“ nuotr.
R.Zellweger.<br>AFP/ „Scanpix“ nuotr.
P.Kaas.<br>AFP/ „Scanpix“ nuotr.
P.Kaas.<br>AFP/ „Scanpix“ nuotr.
K.Cattrall.<br>AFP/ „Scanpix“ nuotr.
K.Cattrall.<br>AFP/ „Scanpix“ nuotr.
C.Diaz.<br>AFP/ „Scanpix“ nuotr.
C.Diaz.<br>AFP/ „Scanpix“ nuotr.
Dita Von Teese.<br>„Reuters“/ „Scanpix“ nuotr.
Dita Von Teese.<br>„Reuters“/ „Scanpix“ nuotr.
O.Winfrey.<br>„Reuters“/ „Scanpix“ nuotr.
O.Winfrey.<br>„Reuters“/ „Scanpix“ nuotr.
L.Minnelli.<br>AFP/ „Scanpix“ nuotr.
L.Minnelli.<br>AFP/ „Scanpix“ nuotr.
W.Ryder.<br>„Reuters“/ „Scanpix“ nuotr.
W.Ryder.<br>„Reuters“/ „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (10)

„Lietuvos rytas“

2016-05-01 10:09, atnaujinta 2017-05-27 01:18

Jennifer Aniston: „Noriu visą laiką skirti darbui“

Aktorė J.Aniston (47 m.) du kartus laukėsi tuomečio vyro Brato Pitto kūdikio, tačiau abusyk patyrė persileidimą. Skaudžios netektys, nėra abejonės, nesustiprino santykių – 2005-aisiais pora išsiskyrė. Po 6 metų moteris ėmė draugauti su trejais metais jaunesniu aktoriumi Justinu Theroux, o praėjusią vasarą atšoko vestuves.

Nemažai gerbėjų tikisi, kad Jennifer galiausiai patirs motinystės džiaugsmą, tik vargu ar jų viltims lemta išsipildyti.

„Nemėgstu spaudimo, kurį žmonės daro tvirtindami, kad susimoviau, nes neturiu palikuonių. Nemanau, kad tai teisinga.

Visą energiją ir laiką noriu skirti darbui. Žinoma, manau, kad gimdyti ir auginti vaikus – sunkiausias ir svarbiausias darbas. Todėl tai verta ne mažesnės pagarbos nei mano karjera kine“, – sakė J.Aniston, už vaidmenį seriale „Draugai“ pelniusi Auksinį gaublį ir „Emmy“ statulėlę.

Kylie Minogue: „Motinystė – ne man“

Prieš 10 metų krūties vėžį įveikusi australų aktorė, dainininkė ir dainų autorė K.Minogue (47 m.) negali skųstis priešingos lyties dėmesio stoka.

Vis dėlto moteris iki šiol nesutiko žmogaus, kuris būtų uždegęs troškimą tapti motina.

„Tikriausiai motinystė – ne man. Neįmanoma turėti visko. Aš stengiuosi išsaugoti ramybę ir vertinti tai, ką turiu, o ne svajoti apie tai, ko neturiu“, – yra sakiusi K.Minogue.

Neseniai Kylie susižadėjo su britų aktoriumi Joshua Sasse’u (28 m.). Galbūt kone perpus jaunesnis sužadėtinis pakeis jos požiūrį į vaikus.

Renee Zellweger: „Noriu rūpintis tik savimi“

Romantinės komedijos „Bridžitos Džouns dienoraštis“ ir miuziklo „Čikaga“ žvaigždė R.Zellweger (47 m.) yra prisipažinusi, kad visuomet troško gyventi tik šia diena.

Kurį laiką buvo kalbama, kad plastines veido operacijas pamėgusi aktorė ketina įsivaikinti kūdikį, tačiau jai išsiskyrus su dar vienu mylimuoju liežuvautojai pritilo.

„Motinystė niekada nebuvo mano tikslas. Aš niekada nekūriau ateities planų.

Noriu būti nepriklausoma ir rūpintis tik savimi“, – sakė „Oskaro“ ir trijų Auksinių gaublių laimėtoja.

Patricia Kaas: „Dėl aborto nesikrimtau“

Daugiavaikėje šeimoje užaugusi prancūzų dainininkė ir aktorė P.Kaas (49 m.) neslepia niekada nenorėjusi susilaukti vaikų.

„Būdama 20 metų pastojau. Nors mano vyras prašė gimdyti, pasidariau abortą. Mano pasirinkimas buvo apgalvotas, niekada dėl to nesikrimtau.

Jei kada nors sutiksiu tinkamą žmogų, galbūt mes galėsime įsivaikinti mažylį“, – aiškino P.Kaas, kuri šeimoje buvo jauniausias, septintas, vaikas.

Kim Cattrall: „Nepatiktų terliotis su vystyklais“

Seriale „Seksas ir miestas“ viliokę Samantą įkūnijusi K.Cattrall (59 m.) yra šventai įsitikinusi, kad vaikai jai trukdytų.

„Pažaisti su giminaičių ar draugų vaikais – nuostabu, bet grįžusi namo noriu atsipalaiduoti, o ne terliotis su vystyklais, rankioti žaislus ar rūpintis vaiko namų darbais.

Man vaikai patinka tik trumpai. Iš pradžių atrodo, kad jie nuostabūs, mieli ir juokingi, bet ilgainiui nuo jų ima skaudėti galvą“, – neslėpė Auksinio gaublio laimėtoja.

Cameron Diaz: „Lengviau įžiebti gyvybę nei meilę“

Istorinės dramos „Niujorko gaujos“ ir psichologinio trilerio „Vanilinis dangus“ žvaigždė C.Diaz (43 m.) praėjusių metų sausį ištekėjo už grupės „Good Charlotte“ gitaristo Benji Maddeno (37 m.).

Nors ir džiaugiasi darniais šeiminiais santykiais, apie motinystę aktorė kalba atsargiai.

„Vaikai iš esmės keičia gyvenimą, o man patinka taip, kaip yra. Vaikai nėra vienintelis laimės šaltinis. Manau, daug lengviau į šį pasaulį atnešti gyvybę negu meilę. Sprendimas susilaukti kūdikio turi būti gerai apgalvotas, antraip galima padaryti didelę klaidą“, – svarstė C.Diaz.

Dita Von Teese: „Jei pastočiau, pakeisčiau planus“

Amerikiečių burleskos šokėja, fotomodelis ir dainininkė D.Von Teese (43 m.) prisipažino vaikų neturinti dėl dviejų priežasčių: ji per daug mėgsta savo darbą, kad ryžtųsi pristabdyti karjerą, ir tiesiog dievina savo kūną.

„Anksčiau maniau, kad sulaukusi 28 metų būsiu ištekėjusi ir išeisiu į pensiją. Tuomet negalėjau nė įsivaizduoti, kad artėjant 30-mečiui būsiu karjeros viršūnėje.

Jeigu pastočiau, aišku, pakeisčiau planus, bet jei taip nenutiks, nesiliausiu savęs laikyti moterimi“, – kalbėjo seksualioji Dita.

Oprah Winfrey: „Vaikai manęs nekęstų“

Amerikiečių TV laidų vedėja O.Winfrey (62 m.) įsitikinusi, kad vaikams paprasčiausiai neturėtų laiko.

„Todėl jie manęs nekęstų. Be to, mano gyvenime yra dalykų, kurie gali stipriai sužeisti. Nenorėčiau, kad dėl to kentėtų vaikai“, – sakė O.Winfrey, kurios pavardė ne kartą puikavosi žurnalo „Forbes“ sudarytame įtakingiausių pasaulio garsenybių sąraše.

Liza Minnelli. Nesėkmingas nėštumas

Amerikiečių aktorė ir dainininkė L.Minnelli (70 m.) taip pat nėra patyrusi motinystės džiaugsmo.

Muzikinės dramos „Kabaretas“ žvaigždė, „Oskaro“ ir dviejų Auksinių gaublių laureatė buvo keturis kartus ištekėjusi. Liza buvo pastojusi, bet kūdikis šio pasaulio taip ir neišvydo.

Negandas alkoholiu ir narkotikais mėginusi įveikti legendinės aktorės bei dainininkės Judy Garland duktė ne kartą gydėsi reabilitacijos klinikoje.

Winona Ryder: „Aš pati kaip vaikas“

Auksinį gaublį pelniusi amerikiečių aktorė W.Ryder (44 m.) kadaise buvo laikoma viena geidžiamiausių Holivudo nuotakų. Ji palaikė romantiškus santykius su tokiais aktoriais kaip Johnny Deppas ir Mattas Damonas, bet nė karto neištekėjo ir nesusilaukė vaikų.

„Žinoma, viliuosi kada nors ištekėti, bet vargu ar ryšiuosi tapti motina. Juk aš pati kaip vaikas“, – aiškino W.Ryder.

Parengė Rūta Peršonytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.