Londone buvo užpulta ir sužalota Daina Bilevičiūtė

Per Dainos Bilevičiūtės vizitą Anglijoje, kurio metu Didžiosios Britanijos sostinėje ji moko vaikus dainavimo, žinoma Lietuvos dainininkė buvo užpulta ir sužalota važiuojanti autobusu.

Daina Bilevičiūtė buvo užpulta autobuse.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daina Bilevičiūtė buvo užpulta autobuse.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 4, 2016, 2:48 PM, atnaujinta May 26, 2017, 3:29 PM

Atlikėja LNK laidoje KK2 pasakojo, kad prieš jai išlipant iš autobuso, prie jos pribėgo juodaodė moteris ir bandė pirštais išbesti lietuvaitei akis.

„Ji prišoko iš vietos ir pribėgo prie manęs. Nesupratau, kas darosi, ji rėkė ir rėkė. Jos tokie ilgi nagai, ji man kirto į akis. Iš akies pradėjo bėgti ašaros, skaudėjo labai“, – sakė dainininkė.

Daina reagavo greitai, autobuse prasidėjo moterų grumtynės: „Iš to streso lietuviškai pasakiau: „Kas tau yra? Ko tu čia dabar nori?“, o ji man angliškai: „Kalbėk angliškai“ ir daug necenzūrinių žodžių.“  

Išlipusi iš autobuso, dainininkė iš Lietuvos iškvietė policiją, surašė įvykio protokolą.

„Kameros yra, viskas užfiksuota, bet laukia keli mėnesiai tyrimo ir tyla, nebent ji kur nors įklius kaip kokia agresyvi, nesveika. Čia niekas nežino, kaip dabar baigsis“, – sakė D.Bilevičiūtė.

Prieš kelionę Daina buvo įspėta, kad nekonfliktuotų su atvykėliais. Jeigu jie spjaudosi, keikiasi ir kabinėjasi – negalima jiems žiūrėti į akis  ir jokiu būdų nesiginčyti, kadangi daugybė tokių konfliktų baigiasi sužalojimais ir netgi žmogžudystėmis.

„Vieno mokinio mama man sakė, kad tokie dalykai darosi ir ligoninėse, ir jie užpuola, primuša, papjauna, užmuša baltaodžius“, – laidoje kalbėjo D.Bilevičiūtė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.