Prieš didįjį „Eurovizijos“ finalą – filmas apie M. Zelmerlöwą

Šį šeštadienį likus valandai iki žiūrimiausio pasaulyje dainų konkurso tiesioginės transliacijos iš Stokholmo, kviečiame žiūrėti ką tik sumontuotą dokumentinį filmą apie praėjusių metų „Eurovizijos“ nugalėtoją Månsą Zelmerlöwą.

Mansas Zelmerlowas.<br>Scanpix nuotr.
Mansas Zelmerlowas.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 11, 2016, 3:58 PM, atnaujinta May 25, 2017, 10:57 PM

2015 metų gegužės 16 dieną švedų dainininkas M.Zelmerlöwas su daina „Heroes“ laimėjo Vienoje vykusį „Eurovizijos“ dainų konkursą ir akimirksniu išgarsėjo. Daina tapo populiari visoje Europoje, stulbinantys įrašų pardavimai užfiksuoti Norvegijoje, Danijoje ir gimtojoje Švedijoje, Ispanijoje, Suomijoje, Olandijoje, Austrijoje. Švedijai po kelerių metų pertraukos sugrįžo konkurso šeimininkės šlovė.

Filmas pristato fantastiškus ir kiek beprotiškus roko ritmu pragyventus dainininko metus po pergalės. Månsas pasakoja apie savo asmeninį gyvenimą ir karjerą, apie tai, kaip pergalė populiariame dainų konkurse paveikė jo tolesnį likimą.

Filme – dainininko koncertų epizodai, bendravimas su gerbėjais ir tai, kas vyko koncertų užkulisiuose. 2015 metų rudenį penkiolikoje Europos šalių M.Zelmerlöwas surengė 20 koncertų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.