20 kilogramų numetusi A. Štukytė valgo ir bulvių traškučius

Linksmybių fiestoje „Skanaus“ žiūrovai išvydo ne tik įspūdingus muzikinius pasirodymus, bet ir įtraukiančias, azartiškas įžymybių varžytuves, kuriose teko net... valgyti vabzdžius.

Aušra Štukytė džiaugiasi sumažėjusiu svoriu.<br>T.Bauro nuotr.
Aušra Štukytė džiaugiasi sumažėjusiu svoriu.<br>T.Bauro nuotr.
Aušra Štukytė ir Vitalijus Cololo.
Aušra Štukytė ir Vitalijus Cololo.
Aušra Štukytė džiaugiasi sumažėjusiu svoriu.<br>T.Bauro nuotr.
Aušra Štukytė džiaugiasi sumažėjusiu svoriu.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 12, 2016, 2:43 PM, atnaujinta May 22, 2017, 1:05 AM

Koncerto vedėja tapusiai Aušrai Štukytei unikalioje maisto fiestoje teko dirbti, tačiau ji pasakoja nepraleidusi progos pasimėgauti festivalio teikiamais malonumais ir paragauti net egzotiškiausių patiekalų. „Žinoma, pasinaudojau tiek, kiek tik galėjau. Nesu iš tų žmonių, kurie vengia išbandyti ką nors nauja“, – sakė Aušra.

Talentinga teatro, kino ir televizijos aktorė prisipažino mėgstanti eksperimentuoti su maistu ir neatsisakanti paragauti vabzdžių ar kitų egzotiškų patiekalų. Tačiau A. Štukytė atskleidė, kad mėgstamiausias jos maistas visgi yra paprastos bulvės.

„Aš esu grynai lietuviškas skrandis. Bulvinė nuo pat vaikystės. Man patinka bulvės visomis formomis: virtos, keptos, troškintos ir kitokios. Yra daug būdų, kaip galima paruošti bulves su lupenomis. Aš mėgstu ir sveikai, ir nesveikai pagamintus bulvių patiekalus. Kartais leidžiu sau suvalgyti ir bulvių traškučių. Žinau, kad nesveika, bet kartais labai norisi“, – pasakojo A.Štukytė.

Per pastaruosius metus 20 kilogramų atsikračiusi ir sveiką gyvenimo būdą pamėgusi A.Štukytė tikina, kad svarbiausia valgyti dažnai ir po nedaug, be to, nepulti į kraštutinumus: „Maistas yra energija, kurią mes privalome įsisavinti, nes be maisto elementariai neišgyventume. Turbūt užtektų savaitės ir mūsų neliktų šioje žemėje. Maistas gali būti ir malonumas, ir tiesiog maistas, ir paguoda. Manau, kad svarbiausia nenueiti į kraštutinumus.“

TV3 žiūrovų laukia neeilinis šou, kurį kartu su A.Štukyte ves šmaikštusis Vitalijus Cololo. Koncerto metu žiūrovai išvys įspūdingus grupių „69 danguje“, „Čilinam“, dainininkų Irenos Starošaitės, Anželos ir Žygio, Tomo Augulio ir kitų atlikėjų muzikinius pasirodymus bei  nuotaikingas ir azartiškas žvaigždžių varžytuves.

Maisto ir skonio varžytuvėse rungsis keturios komandos, kuriose – serialo „Naisių vasara. Sugrįžimas“ žvaigždė Inga Norkutė-Žvinienė ir aktorius Ramūnas Rudokas, aktualijų serialo „Apie mus ir Kazlauskus“ aktorė Ineta Stasiulytė ir dainininkas Stano, dainininkė Karina Krysko ir jos kolega Deivydas Zvonkus, laidų vedėja Jolanta Leonavičiūtė ir baletmeisteris Nerijus Juška. Žvaigždžių laukia neeiliniai išbandymai – jie valgys skėrius, lervas bei kitus vabzdžius, scenoje į veidus skries tortai, o įspūdinga muzikinių pasirodymų choreografija pamalonins ir visko mačiusių akis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.