Kiek milijonų Johnny Deppui kainuos skyrybos su Amber Heard?

Jau seniai Holivude liepsnojo tokios stiprios aistros kaip dabar, kai skiriasi aktoriai Johnny Deppas (52 m.) ir Amber Heard (30 m.), rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“. Ši istorija padarė sprogusios bombos įspūdį.

J.Deppo ir A.Heard santuoka truko tik 15 mėnesių.<br>„ViDA Press“ nuotr.
J.Deppo ir A.Heard santuoka truko tik 15 mėnesių.<br>„ViDA Press“ nuotr.
J.Deppui patiko leisti laisvalaikį su A.Heard ir savo vaikais Jacku bei Lily Rose (su akiniais).<br>„Scanpix“ nuotr.
J.Deppui patiko leisti laisvalaikį su A.Heard ir savo vaikais Jacku bei Lily Rose (su akiniais).<br>„Scanpix“ nuotr.
J.Deppą ypač išgarsino Džeko Sperau vaidmuo filmuose apie Karibų piratus.
J.Deppą ypač išgarsino Džeko Sperau vaidmuo filmuose apie Karibų piratus.
A.Heard atėjo į teismą su mėlyne ant veido.<br>AP nuotr.
A.Heard atėjo į teismą su mėlyne ant veido.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

„Lietuvos rytas“

Jun 18, 2016, 3:13 PM, atnaujinta May 21, 2017, 9:29 AM

Milijonai J.Deppo gerbėjų visame pasaulyje nė nesitikėjo, kad jų numylėtinis ras laimę su A.Heard.Daugelis kalbėjo, kad Amber netinka Johnny, nes domisi tik jo pinigais.

O didelė dalis moteriškosios auditorijos negalėjo atleisti aktoriui smūgio iš pasalų, kai jis dėl Amber paliko aktorę, dainininkę ir modelį Vanessą Paradis (43 m.), pagimdžiusią jam du vaikus, bet taip ir netapusią teisėta žmona.

Smurtas namų aplinkoje, kuriuo J.Deppą kaltina A.Heard, gali sužlugdyti šio vieno daugiausia uždirbančių pasaulio aktorių karjerą. Tai kur kas baisiau nei kaltinimai piktnaudžiaujant alkoholiu, narkotikais ar nuolat keičiant meilužes.

Tokie kaltinimai nelieka be pėdsakų aukščiausio lygio garsenybių biografijoje, o ypač Amerikoje. Ir tik atgaila gali šiek tiek pataisyti reikalus.

Kaip tik todėl jau dabar ekspertai pataria J.Deppui prisipažinti, jeigu jis iš tiesų padarė tai, kuo kaltina žmona. Kol kas aktorius neatgailauja ir neatrodo, kad ketintų pasiduoti be kovos.

Kadaise, romano su modeliu Kate Moss (42 m.) laikais, jis siaubė viešbučių kambarius, jaunystėje sėdėjo už narkotikus ir alkoholį. Ir visada teikė pirmenybę nusivylusių išsišokėlių arba šaltakraujų žudikų vaidmenims.

Ūmaus būdo J.Deppas iškrėtė daug kvailysčių, tačiau niekada nekeldavo rankos prieš moteris.

Neatsitiktinai pirma žmona vizažistė 58 m. Lori Anne Allison (jų santuoka devintajame dešimtmetyje truko trejus metus) puolė ginti aktoriaus.

Johnny taip pat palaiko V.Paradis, kurią jis metė dėl A.Heard. Užstoti tėvą per socialinius tinklus spėjo ir duktė Lily Rose.

Kodėl keturiolika beveik idiliško gyvenimo su V.Paradis metų (išskyrus kelias intrigėles – su stiuardese ir savo viešųjų ryšių atstove) nuėjo šuniui ant uodegos?

Viskas buvo gera ir gražu: mylima moteris, du vaikai, jaukūs namai Prancūzijos pietuose.

Vanessa pasakojo, kad ji Johnny veikia raminamai, būdamas šalia aktorius nesiblaško, nesikremta dėl nesėkmių ir nesigriebia taurelės. Johnny taip pat kartojo: Vanessa išgelbėjo jį nuo susinaikinimo, jų susitikimas – tarsi dovana iš aukštybių, ši moteris tapo jo angelu sargu.

Tad kodėl jos nevedė? Iš baimės šią sąjungą paversti santykiais, kai sutuoktiniai manipuliuoja vienas kitu ir nuolatos vaidijasi? Jeigu taip, atrodo, kad gyvendamas su Vanessa Johnny išvengė to, ant ko užlipo susituokęs su A.Heard.

Šie santykiai prasidėjo kaip Holivudo melodrama. J.Deppas rengėsi audringą gyvenimą mėgstančio žurnalisto vaidmeniui dramoje „Romo dienoraštis“ (2011 m.), kurią pats prodiusavo.

Per aktorių atranką scenoje pasirodė A.Heard, mažai žinoma aktorė, buvęs modelis. Ją Johnny ir pasirinko kaip savo herojaus draugę.

Į alkoholį įnikęs žurnalistas ir rašytojas išsikapsto iš užsitęsusios krizės ir sutinka gyvenimo meilę. Jis atmuša ją nuo turtingo narkotikų prekeivio, o paskui porelė gyvena ilgai ir laimingai. Tai – kine.

Vis dėlto ir tikrovėje Johnny beviltiškai įsimylėjo, todėl paliko ramų užutėkį, kurį susikūrė su Vanessa.

Ir tuomet prasidėjo nesusipratimai. Mergina, dėl kurios jis ėjo iš proto, elgėsi nepriklausomai. Amber tvirtino, kad jai nereikia mylimojo pagalbos siekiant gerų vaidmenų, nors iki lemtingos pažinties Holivude apie ją niekas nežinojo: gražuolių ten pakanka ir ne kiekvienai pavyksta tapti žvaigžde ar tiesiog paklausia aktore.

O ko verti jos prisipažinimai dėl biseksualumo!

Amber susikūrė žmogaus, nekeliančio didelio pasitikėjimo, įvaizdį. Toks jos užsispyrimas dar labiau kurstė J.Deppo jausmus.

Jam patiko viskas: Amber gebėjimas elegantiškai rengtis, tokie jos vyriški pomėgiai kaip lenktynės ar šaudymas ir netgi skandalinga praeitis – kalbama, kad aktorė buvo susituokusi su fotografe Tasya van Ree.

Kad išlaikytų tokią moterį, Johnny nesugalvojo nieko geriau, kaip pasiūlyti jai ranką ir širdį. Tai buvo smūgis V.Paradis, nesulaukusiai tokios garbės. O Amber toliau raukėsi: ji nenori tekėti!

J.Deppas visiškai pametė galvą. Aktorius kažkodėl išdidžiai rodydavo ant savo piršto jos grąžintą sužadėtuvių žiedą – neva per didelį. Jis padovanojo mylimajai kitą ir apipylė įvairiomis brangenybėmis.

Johnny ypač pasistengė, kai pabūgusi vedybinio gyvenimo Amber vestuvių išvakarėse pabandė nutraukti sužadėtuves, – sukūrė jai poemą ir visą mėnesį kasdien dovanojo rožių.

Pagaliau Amber pasidavė. Pora susituokė aktoriui priklausančioje saloje, kurioje dar neseniai jis laimingai leido laiką su vaikais ir Vanessa.

Vyras vylėsi rasti dar didesnę laimę ir antrąją jaunystę.

Rojaus su žmona J.Deppas nerado. Jau po trijų mėnesių jie ėmė galvoti apie skyrybas, bet susitarė duoti vienas kitam dar vieną šansą.

Kas buvo ne taip? Gal Johnny sužinojo apie žmoną dar ką nors, ko nebuvo girdėjęs įsisiūbuojant romanui?

Vargu. Tiesiog aistros migla prasisklaidė ir nebedengė to, kas akivaizdu.

Amber ekscentriškumas, kuriuo jis taip žavėjosi, kuris iki vestuvių atrodė toks gaivus, galiausiai virto košmaru.

Nusivylimas, kaltės vaikams jausmas, vis dažniau kritikų reiškiamos abejonės dėl vaidybos talento ir supratimas, kad vedė visiškai netinkamą moterį, galėjo J.Deppą vėl paversti apgailėtinu girtuokliu ir narkomanu.

Dėl nesėkmingos santuokos visuomet kalti abu partneriai. Johnny nepatiko jos gyvenimo būdas – Amber per daug reikalavo ir vaikėsi blizgesio bei prabangos, viso to, kas pačiam jau seniai įgriso. Jis norėjo groti gitara ir su jauna žmona leisti laisvalaikį. Su ja (o ne su jos draugužėmis manekenėmis) ir savo vaikais.

Vaikai apsimetinėjo, kad viskas gerai, o Amber tikino, kad jie – tikra likimo dovana. Vis dėlto Lily Rose ir Jackas tokio komplimento neįvertino.

Kaip tik jie pasiekė, kad pamotės nebūtų prie mirštančios senelės Betty Sue, Johnny motinos. Aktoriaus seserys atvirai nekentė Amber.

Motina iš pradžių buvo linkusi ją priimti kaip giminaitę, bet netrukus prisidėjo prie šeimos boikoto.

Beje, aktoriaus artimieji nelabai palankiai žiūrėjo ir į V.Paradis. Atrodo, kad atšiaurumą lėmė paprasta priežastis – Vanessa išsivežė Johnny iš Amerikos į Prancūziją.

Šią skaudžią istoriją galima apibūdinti banaliai: Johnny ir Amber nereikėjo būti kartu.

Santuoka, į kurios spąstus aktorius, tarsi netekęs proto, įviliojo šią moterį, buvo didžiulė klaida. Ir rezultatas – dabartinis skandalas.

Gegužės 23-iąją, praėjus trims dienoms po motinos mirties, J.Deppas vienas žengė raudonuoju kilimu per filmo „Alisa Veidrodžio karalystėje“ premjerą, o jo žmona padavė skyrybų prašymą, nurodydama klasikinę priežastį: nesutaikomi prieštaravimai.

Dvi dienas vyras tylėjo. Per tą laiką jis pasisamdė advokatę – patyrusią žvaigždžių skyrybų specialistę Laurą Allison Wasser, tarp kurios klientų buvo Kim Kardashian, Heidi Klum, Angelina Jolie, Christina Aguilera.

A.Heard advokate tapusi Samanta Spector bandė susitarti su L.A.Wasser dėl „taikaus klausimo sprendimo“. Kitaip tariant, jos klientė norėjo gauti solidžią sumą pinigų už tylias skyrybas. J.Deppas nesutiko.

Po kelių dienų aktorius paskelbė pareiškimą, kuriame teigiama, kad jis pageidauja kuo skubiau nutraukti 15 mėnesių trukusią santuoką ir padaryti tai pagal Kalifornijos valstijos įstatymus. Remiantis jais, jei nėra vedybų sutarties, perpus dalijamas tik tas turtas, kurį sutuoktiniai sukaupė gyvendami kartu.

Taigi A.Heard nepavyks apiplėšti J.Deppo iki paskutinio siūlelio. Neoficialiais duomenimis, po skyrybų su Vanessa jo sąskaitoje liko 400 milijonų JAV dolerių. 2015 metais, t.y. per laiką, kai buvo susituokęs su A.Heard, aktorius uždirbo 30 milijonų. Vadinasi, Amber gali gauti 15 milijonų dolerių ir nė cento daugiau.

Atrodo, kad ši suma moters netenkins, net jei J.Deppas nereikalaus padalyti jos honoraro už nedidelį vaidmenį filme „Mergina iš Danijos“. Skyrybų prašyme Amber prašo priteisti jai apartamentus Los Andžele (juos J.Deppas įsigijo iki santuokos).

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.