Ingeborga Dapkūnaitė rusų seriale įkūnys policininkę

Aktoriai Ingeborga Dapkūnaitė (53 m.) ir Michailas Porečenkovas (47 m.) pradėjo filmuotis įtempto siužeto seriale „Tiltas“, kuris bus rodomas per Rusijos televizijos kanalą NTV, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

I.Dapkūnaitės herojei seriale „Tiltas“ reikės ištirti žmogžudystę.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
I.Dapkūnaitės herojei seriale „Tiltas“ reikės ištirti žmogžudystę.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Jul 3, 2016, 12:29 PM, atnaujinta May 20, 2017, 12:47 AM

Naujasis serialas – tai žinomo danų ir švedų detektyvo „Broen“ trečioji versija po amerikiečių ir meksikiečių „The Bridge“ su Diane Kruger (39 m.), Demiánu Bichiru (52 m.) ir britų bei prancūzų „The Tunnel“, kuriame vaidino Clemance Poesy (33 m.) ir Stephenas Dillane’as (59 m.).

Rusiško serialo veiksmas vyksta Rusijos ir Estijos pasienyje. Ant tilto randamas moters lavonas. Kūnas guli pusiaukelėje tarp Ivangorodo Rusijoje ir Narvos Estijoje. Tirti nusikaltimo imasi dviejų šalių policininkai Maksimas Kazancevas (akt. M.Porečenkovas) ir Inga Verma (akt. I.Dapkūnaitė).

Inga atpažįsta žuvusią Estijos parlamento narę, tačiau ekspertizė parodo, kad apatinė kūno dalis visai kito žmogaus – studentės iš Sankt Peterburgo. Tyrėjams teks nustatyti, kas taip žiauriai pasielgė su dviem moterimis.

„Tilto“ režisieriumi tapo Konstantinas Statskis, sukūręs serialą „Mažoras“. Serialas bus filmuojamas 4 miestuose: Sankt Peterburge, Ivangorode, Taline ir Narvoje.

Nemažai scenų bus nufilmuota Rusijos šiaurės sostinėje – Sankt Peterburgo gatvėse, Fizinės kultūros institute, Nusikaltimų tyrimų valdyboje, kapinėse miesto pakraštyje, uoste ir krantinėse.

Vienas epizodas bus filmuojamas ir vienos Sankt Peterburgo TV redakcijoje.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.