R. Jokubauskaitė grįžo į TV eterį – reakcija nustebino vadovus

„Pasveikinkit vieni kitus, juk tai daryti šitaip lengva“, – Marijaus Mikutavičiaus dainos žodžiais po daugiau nei penkių mėnesių pertraukos grįžusi į ekranus „Sveikinimų koncertą“ pradėjo Regina Jokubauskaitė (67 m.).

Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Aug 7, 2016, 4:13 PM, atnaujinta May 16, 2017, 2:44 PM

Prie šviesių plaukų puikiai derėjo mėlyna suknelė, šiek tiek virpantis balsas išdavė jaudulį. Tokia R.Jokubauskaitė pasirodė žiūrovams pirmojoje laidoje po pertraukos, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

TV laidų vedėja darbo „Sveikinimų koncerte“ buvo netekusi po to, kai šių metų kovo 9-ąją girta įkliuvo prie vairo. Jos kraujyje buvo aptikta 2,08 promilės alkoholio.

Žinoma moteris pareigūnams siūlė 500 eurų kyšį ir leido suprasti, kad galėtų atsilyginti dar kai kuo.

„Vaikai, padarykit kaip nors gerai. Aš pasiryžusi daug kam. Aišku, ne modelis esu ir ne jauniklė, bet...“ – patrulius gundė R.Jokubauskaitė.

Už tai, kad vairavo girta, Vilniaus miesto apylinkės teismas dvejiems metams iš jos atėmė teisę vairuoti ir skyrė 600 eurų baudą. Tačiau byla dėl kyšio siūlymo buvo nutraukta – už R.Jokubauskaitę laidavo dukra.

Tuomet „Sveikinimų koncertą“ vietoj R.Jokubauskaitės pradėjo vesti Loreta Sungailienė.

Liepos 23-iąją R.Jokubauskaitė grįžo į ekranus. Po priverstinės pauzės šeštadienį ji ves jau trečią „Sveikinimų koncertą“.

„Prasižengusiam žmogui reikia suteikti antrą šansą. O Regina už savo klaidas perėjo tikrą skaistyklą, padarė išvadas, labai gailisi“, – kalbėjo šios laidos prodiuseris Saulius Basijokas.

Jis tikino, kad R.Jokubauskaitės pasirodymas televizijos eteryje labai nudžiugino jos gerbėjus.

„Tam tikra prasme laida „Sveikinimų koncertas“ yra savotiški Reginos namai“, – kalbėjo S.Basijokas.

Prodiuseris neslėpė esąs maloniai nustebintas, kad R.Jokubauskaitės sugrįžimas nesukėlė pasipiktinimo bangos.

„Tikėjomės sulaukti kokios nors nemalonios reakcijos, bet jos nebuvo. Didžioji visuomenės dalis neabejotinai supranta, kad reikia suklydusiam žmogui duoti antrą šansą, negalima jo nurašyti ir nuketvirčiuoti“, – sakė S.Basijokas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.