Į eterį grįžęs Ignas Krupavičius: „Kariuomenėje buvo lengviau“

Ignas Krupavičius sugrįžo ten pat, iš kur pernai rudenį išėjo į kariuomenę, – nuo pirmadienio vėl veda TV laidą „Labas rytas, Lietuva“.

I.Krupavičius.<br>D.Lauručio nuotr.
I.Krupavičius.<br>D.Lauručio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys („Lietuvos rytas“)

Sep 9, 2016, 9:43 PM, atnaujinta May 13, 2017, 1:59 PM

Iš LRT televizijos rytinio eterio populiarus vedėjas pasitraukė pernai lapkritį – kai savanoriškai išėjo tarnauti Lietuvos kariuomenėje.

Devynių mėnesių tarnybą atlikęs vyras nuo šios savaitės vėl sveikinasi su „Labas rytas, Lietuva“ žiūrovais.

Iki mėnesio pabaigos jis laidą ves pakaitomis su pernai jį pakeitusiu Richardu Jonaičiu. Kitą mėnesį į laidą grįš šiuo metu atostogaujanti kita laidos vedėja Eglė Daugėlaitė-Kryževičienė, kuris dirbs su I.Krupavičiumi, o R.Jonaitis grįš į radijo eterį.

„Žinote, kas sunkiausia? Vėl tenka keltis anksčiau nei kariuomenėje. Tai tikras iššūkis.

Nemeluoju – eteryje sudėtingiau nei kareivinėse. Kariuomenėje tau tereikia vykdyti paliepimus, o čia – kasdienis gyvenimas su visais jo rūpesčiais. Atbukau per tuos devynis mėnesius. Jaučiuosi taip išvalęs smegenis, kad norisi jas iš naujo užsiauginti“, -- juokėsi I.Krupavičius.

LRT sezono šventę ir Sostinės dienų koncertus vedęs Ignas prisipažino, kad tenka iš naujo pratintis būti dėmesio centre. Pavyzdžiui, stengtis nenusikeikti ar nevartoti šiurkštesnių žodžių, kurie kariuomenėje skambėdavo neretai.

Tarnyba, anot jo, leido įvertinti turimo darbo privalumus, nors išeidamas į kariuomenę I.Krupavičius nebuvo tikras, kad grįš į tą pačią laidą.

„Norėjau atitrūkti nuo rutinos, bet turbūt tai, ką turi, pradedi vertinti tada, kai netenki. Darbą – irgi.

Esu televizijos žmogus, šiame etape nepasitaikė pasiūlymo, kuris sudomintų labiau nei „Labas rytas, Lietuva“. Džiaugiuosi grįžęs“, – šypsojosi laidos vedėjas.˙˙

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.