Naujas „Penkiasdešimt tamsesnių atspalvių“ anonsas – vilioja

Filmo „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ kūrėjai kaitina trilogijos gerbėjų vaizduotę. Pirmadienį jie išleido trumputį „Penkiasdešimt tamsesnių atspalvių“ anonsą, vėliau pristatė ir naujojo filmo pilną anonsą.

Antroji trilogijos dalis buvo baigta filmuoti praėjusią vasarą, kartu su trečiąja dalimi. Kino teatrus ji pasieks kitų metų vasario 10-ąją.
Antroji trilogijos dalis buvo baigta filmuoti praėjusią vasarą, kartu su trečiąja dalimi. Kino teatrus ji pasieks kitų metų vasario 10-ąją.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 13, 2016, 10:35 PM, atnaujinta May 13, 2017, 3:54 AM

Filmo kūrėjai tuo pačiu pristatė ir „Penkiasdešimt tamsesnių atspalvių“ plakatą. Jame – kaukių baliui pasiruošusi Anastazija.

Antroji trilogijos dalis buvo baigta filmuoti praėjusią vasarą, kartu su trečiąja dalimi. Kino teatrus ji pasieks kitų metų vasario 10-ąją.

Trečioji dalis pasirodys 2018 metų pradžioje, pranešė kino studija „Universal“.

Antroji populiariojo filmo dalis vadinsis kaip ir antroji trilogijos knyga – „Penkiasdešimt tamsesnių atspalvių“.

Filmai kuriami pagal populiarios britų rašytojos Erikos Leonard James erotinės trilogijos knygas, kurios pirmoji dalis „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ išleista 2011 metais. Knygose pasakojamos koledžo auklėtinės Anastazijos Stil ir jauno verslininko Kristiano Grėjaus meilės istorijos peripetijos, nenutylint ir kiek egzotiškų jų sekso santykių smulkmenų. Užsimezgus aistringam romanui, Kristianas pareikalauja pasirašyti sutartį, pagal kurią jam būtų leista visiškai valdyti merginos gyvenimą. Pasirodo, žavusis verslininkas kankinamas vidinių demonų ir neįprastų poreikių. Pažindama Kristianą, mergina atranda savo troškimus ir atskleidžia tamsias turtuolio paslaptis, kruopščiai slepiamas nuo visuomenės.

Vos pasirodęs romanas „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ tapo bestseleriu ir buvo išverstas į daugiau nei pusę šimto kalbų. Tarp jų – ir lietuvių. Paraiškas kurti filmą pagal šią trilogiją pateikė garsiausios pasaulio kino studijos. Pasisekė „Focus Features“ ir „Universal Pictures“. Valentino dienos išvakarėse kino ekranus pasiekęs filmas „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ taip pat buvo labai populiarus. Jis jis uždirbo daugiau nei 560 milijonų JAV dolerių.

Nors kino tinklalapyje www.imdb.com erotinė juosta įvertinta tik 4,2 balais iš 10. Kritikų manymu pornografijos kupiname šiuolaikiniame pasaulyje „50 pilkų atspalvių“ atrodo kaip švelni provokacija. Erotinių scenų trukmė filme – apie 20 minučių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.