Grupės „Naujos pupytės“ narė M. Šedžiuvienė prisipažino: „Nemoku dainuoti“

„Aš tai nemoku dainuoti, su fonograma dainuoju“, – paprašyta atlikti S.Povilaičio dainą „Kristina“ prisipažino Monika Šedžiuvienė.

Monika Šedžiuvienė.
Monika Šedžiuvienė.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-10-05 16:39, atnaujinta 2017-05-11 10:29

Grupės „Naujos pupytės“ narę provokavo LNK žaidimų šou „Geriausi mūsų vakarai“, kuris filmuojamas „Radistų“ namuose.

„Pupytė“ M.Šedžiuvienė ne kartą įrodė, jog moka dainuoti, – žinoma moteris dalyvavo BTV šou „Muzikinė kaukė“, kur visi pasirodymai atliekami tik gyvai. Tačiau šį vakarą Monika kiek sutriko, paprašyta gyvai atlikti žinomą dainininko Stasio Povilaičio kūrinį.

Kita laidos dalyvė, priešingoje komandos pusėje sėdinti dainininkė Ingrida Kazlauskaitė, rodos, visai nebijojo „Radistų“ mesto iššūkio – laidoje „Geriausi vakarai“ moteris dainavo ne tik gyvai, bet ir prancūzų kalba. „Labai gerai moku prancūzų kalbą, aš Prancūzijoje studijavau“, – laidoje pasakojo I.Kazlauskaitė.

„Žinome, kad daug laiko praleidi studijoje. Ar jau kuri savo vaikui lopšines, ar gal kokį muzikinį kompaktą įrašinėji?“ – būsimo tėvelio Deivydo Zvonkaus klausė laidos vedėjas Rolandas Mackevičius.

„Kalbant apie kūrybą vaikams – tai pats vaikas jau bus mano kūryba“ – atsakys žinomas prodiuseris D.Zvonkus. Žinoma, Rolandas ir čia ras, kur pajuokauti: „Aš labai tikiuosi, kad tai tavo kūryba.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.