Merūnas Vitulskis: „Mano karjera – didžiulis žmonos nuopelnas“

„Tokioms moterims, kaip mano žmona reiktų užkabinti medalį ir ant rankų nešioti, nes mano karjera – didžiulis jos nuopelnas....“, – ketvirtadienio vakarą LNK pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ sakė vienas garsiausių tenorų Lietuvoje Merūnas Vitulskis.

Merūnas ir Erika Vitulskiai.<br>T.Bauro nuotr.
Merūnas ir Erika Vitulskiai.<br>T.Bauro nuotr.
Merūnas ir Erika Vitulskiai.<br>T.Bauro nuotr.
Merūnas ir Erika Vitulskiai.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 13, 2016, 11:56 AM, atnaujinta May 10, 2017, 11:44 PM

Santuokoje Merūnas su žmona Erika – jau šešeri metai, o kartu skaičiuoja jau 12-us. Šeimoje – du pametinukai sūnus – Ajus ir Herkus. Merūnas atskleidė, kad du vaikai šeimoje – dar ne pabaiga.

Tuo metu buvęs 38-erių modelis, ir mokymų moteriai sokoladassielai.lt įkūrėja Rūta Banionytė papasakojo apie pirmąją savo santuoką. „Mano santuoka su beveik 30-imt metų vyresniu turtuoliu buvo sandoris. Tačiau pinigai laimės neatneša“, – tuo Rūta yra tikra.

Atvirumu pribloškė garsus fotografas Nerijus Paluckas. „Buvau ne šiaip mergišius, o mergišius kvadratu! Moteris keisdavau dažniau nei kojines... Kol vieną dieną kojas pakirto nepažįstamos moters ištartas „Alio“, – pasakojo Nerijus.

Dainininkas ir renginių vedėjas Juozas Butnorius į studiją atvyko tiesiai iš vienuolyno. Juozui 30-imt, ir jis iki šiol nevedęs, tačiau teigė, kad iki pilnos laimės trūksta tik šeimos ir vaikų.

Lektorius, asmeninio efektyvumo treneris Darius Ražauskas aiškino, kad 80-90 procentų šiuolaikinių vyrų degradavę, o moterys degraduoja lėčiau. „Niekas mūsų nemokė, kaip išsaugoti santykius, kaip elgtis su priešinga lytimi, todėl skyrybų kasmet – tik daugėja...“, – sakė Darius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.