Anžela Adamovič bandė būti panašia į Nataliją Bunkę

Šį šeštadienį dainininkė Anžela Adamovič įsikūnys į savo gerą draugę ir scenos partnerę, grupės „YVA“ lyderę ir įkūrėją Nataliją Bunkę. Anžela atliks legendinį grupės „YVA“ kūrinį – „Katyčių dainelė“.

Filmavimo akimirkos.<br>I.Miltinienės nuotr.
Filmavimo akimirkos.<br>I.Miltinienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 14, 2016, 3:54 PM, atnaujinta May 10, 2017, 9:33 PM

„Užduotis šią savaitę man kiek lengvesnė, nei kitiems BTV projekto „Muzikinė kaukė“ dalyviams, nes mes su Natalija dažnai koncertuojame toje pačioje grupėje. Aš labai dažnai matau, kaip ji elgiasi, kaip ji vaikšto. Žinoma, įkūnyti yra daug sunkiau, nei tiesiog pažiūrėti, – pasakojo grupės „Pop ladies“ narė A.Adamovič. – Didžiausiu iššūkiu tapo vokalinė pusė – tembrą „pagauti“ yra ne taip ir lengva“.

Atsinaujinusios „Muzikinės kaukės“ komisijos narys Mantas Stonkus po pasirodymo prisipažino, kad liko nustebintas A.Adamovič įsikūnijimu: „Kiek mes esame matę bandymų įkūnyti panašaus kalibro ar stiliaus scenos „divas“, kaip Natalija Bunkė – tau pirmajai pagaliau Lietuvoje pavyko tai padaryti. Tai be galo sudėtinga. Tau labai padėjo, kad su Natalija praleidi daug laiko. Tu pagavai visus akcentus, kuriuos ji turi.“

Tiesa, A.Adamovič laidoje prisipažino, kad dainos tekstą ji supainiojo ne vieną kartą.

„Jos pačios painioja tuos žodžius, tad būk rami“, – juokavo M. Stonkus.

Anželos pasirodymą įdėmiai stebėjo ir jos sužadėtinis Žygimantas Gečas. Panašu, „Katyčių dainelė“ šią savaitę dažnai skambėjo įsimylėjėlių namuose, mat dainos žodžius, kuriuos sumaišė Anžela, vaikinas, regis, mokėjo atmintinai. Tiesa, itin karštas A.Adamovič įvaizdis salėje įaudrino ne vieną vyrą, tarp jų ir komisijos narį M.Stonkų ir privertė pamiršti kelias kūrinio teksto klaidas.

„Šiame pasirodyme prieš mano akis – ne žodžiai. Jie tikrai ne svarbiausi šiame numeryje“, – atviravo žmoną turintis žinomas aktorius.

„Muzikinėje kaukėje“ šeštadienio vakarą Nijolė Pareigytė-Rukaitienė įkūnys Nelę Paltinienę, Rūta Ščiogolevaitė – Justę Arlauskaitę-Jazzu, Donata Gutauskienė-Laisva – dainininkę Britney Spears, Karolina Juškaitė-Carol laidoje taps Rūta Ščiogolevaite ir atliks jos dainą „Paskutinis šokis“, Tadas Juodsnukis – legendinės grupės „Queen“ lyderiu Freddie Mercury, Arvydas Vilčinskas – JAV reperiu Pitbull, aktorius Valentinas Krulikovskis įkūnys Adriano Celentano, Tadas Rimgaila – dainininką Demis Roussos, Vytenis Kaluškevičius – jaunąjį Egidijų Sipavičių.

Įvertinkite A. Adamovič įsikūnijimą į N. Bunkę ir grupę „YVA“. Ar panašu?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.