Gabrielė Grygolaitytė-Vasha pagimdė dukrą

Dainininkei Gabrielei Grygolaitytei-Vashai (21 m.) ir jos mylimajam krepšininkui Ronaldui Rutkauskui (24 m.) – itin džiugius laikotarpis. Porai gimė dukra.

Gabrielė ir Ronaldas tapo tėvais.
Gabrielė ir Ronaldas tapo tėvais.
Gabrielė ir Ronaldas tapo tėvais.
Gabrielė ir Ronaldas tapo tėvais.
Gabrielė ir Ronaldas tapo tėvais.
Gabrielė ir Ronaldas tapo tėvais.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2016-10-23 21:51, atnaujinta 2017-05-10 08:31

Kartu su vaikelio gimimu, išsipildė dar viena svajonė. Karjerą 203 centimetrų ūgio R.Rutkauskas pratęs Graikijoje – puolėjas pasirašė sutartį su antrojoje lygoje besivaržančiu Salonikų klubu „Iraklis“. Gabrielė keliaus paskui mylimąjį.

Dar pieš mėnesį „Lietuvos ryto“ kalbinta Vasha pasakojo, kad kūdikis labai lauktas. Kai išvyks į Graikiją, tada labiausiai ir pasijus krepšininko mylimosios dalia – dainininkė saulėtoje šalyje sūpuos kūdikį, lauks iš treniruočių ar varžybų grįžtančio vyro, ruoš jam valgį, tvarkys namus.

Gabrielė neabejojo, kad kiekvienam žmogui noras kurti šeimą ateina skirtingu metu.

„Nepritariu nuomonei, kad vaikai trukdo siekti karjeros aukštumų, kad svarbu sulaukti brandesnio amžiaus šeimai kurti. Mano aplinkoje daug jaunų mamyčių ir jos puikiai susitvarko su savo vaikais. Vakarėliai su didelėmis draugų kompanijomis – man jau praeitis.

Dabar gyvenu daug turtingesnį ir įdomesnį gyvenimą. Būti mama nebijau. Turiu mylimą ir mylintį žmogų, nuostabią šeimą ir gimines, kurie mane palaiko, kad gana anksti nusprendžiau kurti šeimą“, – patikino jaunosios kartos popmuzikos atlikėja.

Gabrielės ir Ronaldo draugystei – kiek daugiau negu metai, ir įsimylėjėliai jaučiasi tiesiog vienas kitam skirti.

„Su Ronaldu susipažinome 2015 metų vasarą Palangoje. Pirmą kartą vienas kitą pamatę tikrai nemanėme, kad esame vienas kito ateitis. Tačiau praėjus šiek tiek laiko pradėjome bendrauti ir daugiau nebeišsiskyrėme – supratome, kad kiekvieną dieną norime leisti kartu ir matyti vienas kitą kuo dažniau. Krepšininkų šeimos man visada būdavo pavyzdys.

O kuo patiko Ronaldas? Jis – labai savarankiškas, protingas, įdomus vyras. Jis niekada neleidžia man liūdėti. Tai – pirmas žmogus, kuris man sukelia tiek teigiamų emocijų ir džiaugsmo. Jam net nereikia juokauti, kad mane pralinksmintų, nors juokauti jis moka.

Jam nereikėjo man dovanoti kalno gėlių, vedžiotis po prabangius restoranus ir visaip kitaip bandyti mane užkariauti. Jis žavi savo paprastumu ir nuoširdumu, atsidavimu šeimai“, – savo meilės istoriją pasakojo G.Grygolaitytė-Vasha.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.