Ugnius Kiguolis atskleidė, kiek sumokėjo už Lentvario dvarą

Kauno milijonierius Ugnius Kiguolis papasakojo, kad po baisios avarijos, kai iš jo prabangaus „Ferrari“ automobilio liko tik metalo laužas, suprato, jog gyvenimas yra labai trumpas, ir nusprendė, kad turi daugiau dėmesio skirti padėdamas valstybei ir bendruomenei.

Kauno milijonierius pripažįsta, kad už rūmus sumokėjo beveik vieną milijoną eurų, bet pats sako, kad tai tik pradžia.<br>„Lrytas.lt“ montažas
Kauno milijonierius pripažįsta, kad už rūmus sumokėjo beveik vieną milijoną eurų, bet pats sako, kad tai tik pradžia.<br>„Lrytas.lt“ montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 26, 2016, 12:37 PM, atnaujinta May 10, 2017, 4:15 AM

„Su amžiumi ateina toks periodas, kai norisi ką nors gero padaryti Lietuvai, bendruomenei, prisidėti prie mūsų valstybės. Valstybė esame visi mes, ją reikia statyti patiems, statyti turbūt nuo pilių, nuo dvarų, nuo dar kažko. Mes labai daug turime apleistų pastatų, kažkodėl pačiai mūsų valdžiai tai neįdomu. Kažkas turi tai daryti“, – LNK laidoje KK2 pasakojo U.Kiguolis.

U.Kiguolis nusprendė investuoti pinigus į Lietuvos paveldą ir nusipirko Laimučiui Pinkevičiui priklausiusį Lentvario dvarą.

„Tai yra viena į dešimtuką patenkančių mūsų Lietuvos grožybių. Matyti, kaip ji griūva, kaip ją baigia išardyti po plytą vietiniai gyventojai. Pamatęs šį dvarą aukcione ir apskaičiavęs savo galimybes supratau, kad galbūt šį tą galiu padaryti“, – laidoje pasakojo U.Kiguolis.

Kauno milijonierius pripažįsta, kad už rūmus sumokėjo beveik vieną milijoną eurų, bet pats sako, kad tai tik pradžia.

„O šiaip, kai skaičiavau, maniau, kad tilpsiu į kokius 2–2,5 mln. eurų, bet dabar, pažiūrėjus, kokie ten plotai, manau, kad reikės kiek daugiau“, – sakė U.Kiguolis.

Verslininkas sako, kad įsigytame dvare pats gyventi neketina, galvoja apie prabangių apartamentų įrengimą.

„Ne vieną ir ne dvi vietas turiu, kur gyventi Lietuvoje. Viena tokių idėjų padaryti labai aukšto lygio apartamentus ar ką nors iš dalies dvaro, kuriame kiekvienas norintis galėtų pasijusti dvarininku kelioms savaitėms“, – savo planus atskleidė U.Kiguolis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.