Dviratininkė M. Vžesniauskaitė apie mylimąjį anglų milijardierių: „Bijojau amžiaus skirtumo“

„Labiausiai abejojau dėl metų skirtumo ir skiriančio atstumo. Buvau tokia sutrikusi, galvojau: kas man čia darosi, kas man blogai, kad žiūriu į tokį vyresnį žmogų. Bet jis mane traukė kaip magnetas.

Garsi lietuvė dviratininkė apie dvigubai vyresnį mylimąjį: „Bijojau amžiaus skirtumo, bet jis man suteikė saugumą.“
Garsi lietuvė dviratininkė apie dvigubai vyresnį mylimąjį: „Bijojau amžiaus skirtumo, bet jis man suteikė saugumą.“
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 31, 2016, 12:10 PM, atnaujinta May 9, 2017, 9:08 PM

Prisimenu, kaip mano verslo partnerė man sakė: „Tik neįsimylėk, Modesta, tik neįsimylėk.“ O aš sakiau – ne, ne, ne, tikrai neįsimylėsiu, bet man gera. Jis man siūlydavo susitikti, kai atvažiuodavo verslo reikalais į Antibus, o aš jausdavausi kaip energijos prisiurbta, švytinti laukdavau to susitikimo“, – pirmadienio vakaro gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ išskirtiniame interviu pasakojo 33-ejų olimpietė dviratininkė Modesta Vžesniauskaitė.

Iš Panevėžio kilusi moteris puikiai pažįstama dviračių sporto gerbėjams. Žinoma dviratininkė, prieš aštuonerius metus Lietuvai atstovavusi Pekino olimpinėse žaidynėse.

Kurį laiką apie Modestą nieko nebuvo girdėti, išskyrus tai, kad moteris ištekėjo už septyneriais metais vyresnio italų dviratininko Corrado Salemi, apsigyveno Monake ir susilaukė sūnaus.

Tačiau prieš pusmetį Lietuvos ir Didžiosios Britanijos spauda vėl ėmė apie ją rašyti. Žinoma dviratininkė iš Lietuvos – dvigubai vyresnio garsaus verslininko milijardieriaus ir filantropo Johno Caudwello mylimoji, skelbė spauda.

Pora kartu pasirodė viename labdaros renginyje ir iškart sulaukė didžiulio susidomėjimo, ypač dėl įspūdingo žiedo, puošusio Modestos ranką. Buvo netgi spėliojama, kad sportininkė iš Lietuvos susižadėjo.

Laidoje – ir Modestos, ir jos mylimojo verslininko J.Caudwello interviu, kuriuos jie davė senoviniame dvare Anglijoje, kurio vidiniame kieme asmeninis verslininko malūnsparnis, o teritorijoje – išpuoselėti sodai, teniso aikštynai ir netgi traukinio bėgiai, kuriais važiuojant galima apžiūrėti visą dvaro teritoriją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.