210 kg vyro meniu – kebabai, cepelinai ir picos, seksualinis gyvenimas – prastas

210 kilogramų sveriantis Ignas greitąjį maistą valgo kasdien. Vienu prisėdimu jis gali suvalgyti 6–8 cepelinus ar du didelius kebabus. Vyras teigia, kad ir po tokių gausių pietų jau po kelių valandų jaučiasi alkanas.

Laidos akimirkos.<br>LNK nuotr.
Laidos akimirkos.<br>LNK nuotr.
Laidos akimirkos.<br>LNK nuotr.
Laidos akimirkos.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 29, 2016, 10:19 AM, atnaujinta Apr 16, 2017, 9:51 PM

„Kojos pačios mane iki šaldytuvo nuneša“, – prisipažino Ignas.

Tiek vyro mama, tiek žmona dėl Igno antsvorio lieja ašaras ir nori tik vieno – kad jis numestų bent šiek tiek svorio, nes supranta, kad tai labai kenkia sveikatai.

Prieš 7 metus jis svėrė šimtą kilogramų, toks svoris vyrui buvo normalus, kadangi jo ūgis – 2 metrai. Tačiau Ignui pradėjus dirbti Norvegijoje ir uždirbus daugiau pinigų prasidėjo puotos.

Vyras bandė laikytis ir dietos. Kartą pusantro mėnesio Ignas valgė tik baltymus ir sportavo. Pradžioje sportuoti treneris leido labai nedaug – tik vaikščioti ant bėgimo takelio, paskui Ignas jau pradėjo ir svarmenis kilnoti. Bet mėgstančiam pavalgyti vyrui toks gyvenimas nepatiko, visada jautėsi pavargęs ir nelaimingas.

Igno žmona Aušra pasakojo, kad gyvenimas su juo nėra lengvas. Jai tenka padėti Ignui išlipti iš vonios ar tiesiog atsikelti. Seksualinis gyvenimas tapo labai monotoniškas, Aušra jaučia, kad vyras jaučiasi nepatogiai.

Nors Ignui vos 32 metai, jo kraujospūdis – kaip pensininko. Žmona net buvo vyrui nupirkusi kompiuterinę programą, kad jis tik pradėtų bent šiek tiek sportuoti ir numestų svorio. Ignas stengiasi, tačiau praranda norą pamatęs, kad svoris nekrinta.

Biomedicinos mokslų daktaras, docentas Vaidotas Urbonas pasakojo, kad toks vyro svoris yra liga, nutukimas yra toks pat pavojingas kaip ir vėžys. Su nutukimu ateina ir daugelis ligų, pagrindinės jų – kraujagyslių, kepenų ligos, diabetas. Moterims gali prasidėti plaukuotumas. Dažnai apkūniems žmonėms prasideda depresija.

Visa laida „Yra, kaip yra“ – antradienį per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.