Žilviną Tratą šildo buvusios rusų oligarcho žmonos meilė

Užsienyje karjeros siekiantis lietuvių aktorius ir modelis Žilvinas Tratas (28 m.) iš rusų milijardieriaus Nikolajaus Sarkisovo (48 m.) paveržė jo gyvenimo draugę Juliją Liubičianskają (36 m.), rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Su Ž.Tratu dukters susilaukusi J.Liubičianskaja save vadina laimingiausia pasaulio moterimi.<br>J.Stacevičiaus ir „Instagram“ nuotr.
Su Ž.Tratu dukters susilaukusi J.Liubičianskaja save vadina laimingiausia pasaulio moterimi.<br>J.Stacevičiaus ir „Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Dec 10, 2016, 3:12 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 11:24 PM

Vienuolika metų su vienu turtingiausių Rusijos žmonių, draudimo bendrovės „RESO-garantija“ vienu pagrindinių savininkų N.Sarkisovu praleidusi, tris vaikus pagimdžiusi J.Liubičianskaja su juo išsiskyrė skandalingai.

„Jis mane nėščią vydavo iš namų, vadino pasileidėle, o Monake girtas šlapinosi ant kilimo“, – pasakojo šviesiaplaukė gražuolė apie išgyventus baisumus.

Šnekėta, kad po atvirų pasakojimų apie auksinį narvelį, į kurį buvo uždaręs N.Sarkisovas, Julija nesugebėjo prisitaikyti prie laisvės ir nutarė grįžti po jo sparnu.

Vis dėlto neseniai moteris praskleidė paslapties šydą, į savo paskyrą socialiniame tinkle „Instagram“ įkeldama nuotrauką, kurioje ją švelniai bučiuoja visai ne buvęs gyvenimo draugas.

„Tai jis“, – pakomentavo kadrą J.Liubičianskaja.

Kaip sužinojo rusų žiniasklaida, buvusios milijardieriaus draugės išrinktuoju tapo mažai žinomas aktorius Jamesas Tratas (tikrasis vardas – Žilvinas). Kitaip nei pirmtakas, artistas pinigais nesišvaisto – jo filmografijoje nėra ne vieno pelningo filmo.

Muzikos ir teatro akademijos auklėtinis Ž.Tratas Lietuvoje išgarsėjo pasirodęs televizijos šou „Meilė ar pinigai“ ir TV seriale „Pasmerkti“ įkūnijęs Taisoną.

Dabar Žilvinas siekia aktoriaus karjeros užsienyje, todėl pasikeitė vardą į tarptautinį. Čekijoje jis filmavosi juostoje „Drakula – podiumo žudikas“, kitais metais ekranuose pasirodys rusų filmas „Judėjimas aukštyn“ apie legendinę sovietinės krepšinio rinktinės pergalę prieš JAV Miuncheno olimpinėse žaidynėse 1972 metais. Jame Ž.Tratas įkūnijo tuometį geriausią Lietuvos krepšininką Modestą Paulauską.

Šiuo metu Ž.Tratas daug laiko praleidžia Londone – ten nusifilmavo poroje britiškų filmų.

Šią vasarą lietuviškuoju Švarcu vadinamas aktorius ir modelis, keliantis susižavėjimo bangas dėl tobulų kūno formų, sudaužė daugelio merginų svajones – tapo tėvu.

Džiugią žinią Ž.Tratas gerbėjams paskelbė pats, pasidalydamas feisbuke nuotrauka, kurioje matyti jo ir vaikelio pirštai. Po nuotrauka jis rašė: „And suddenly nothing else matters anymore“ („Ir staiga niekas daugiau nebėra svarbu“).

Dabar paaiškėjo, kad kūdikio motina – J.Liubičianskaja, kuri į savo paskyrą socialiniame tinkle „Instagram“ neseniai pradėjo dėti nuotraukas su kūdikiu ant rankų.

Į nustebusių gerbėjų klausimus, ar tai jos kūdikis, moteris išdidžiai atsakė: „Mano paskyroje viskas mano.“ Įdomu tai, kad niekas iš gerbėjų pastaruoju metu nematė jos nėščios nuotraukų.

Paslaptį atskleidė pati J.Liubičianskaja. Pirmadienį į savo „Instagram“ paskyrą ji įdėjo asmenukę su Žilvinu ir prie jos parašė ilgą komentarą, kuriuo piktinosi rusų portale life.ru pasirodžiusia publikacija. Joje rašoma, esą naujas Julijos mylimasis nė iš tolo nėra toks turtingas kaip buvęs vyras, maža to, Julija turinti jį išlaikyti.

„Jis yra talentingas aktorius ir aš visa širdimi tikiu jo ateitimi. Tų, kurie gyvenime vertina tik pinigus, džiaugsmui, pasakysiu: tikrai, jo vardo kol kas nerasite „Forbes“ sąrašuose, bet patikėkite mano patirtimi, ne tai svarbiausia.

Tai visiškai netrukdo jam teikti man dovanų, manęs lepinti ir suteikti laimės. Jis niekada gyvenime neleistų man jo išlaikyti. Tai tikras vyras, jis puikus, geros širdies ir tvirto peties žmogus.

Būtent tokį vyrą šalia savęs įsivaizduoja kiekviena moteris, užmerkusi akis ir melsdama Dievo atsiųsti antrąją pusę.

Aš laimingiausia moteris Žemėje, nes Viešpats mane išgirdo ir atsiuntė jį man. Visos kalbos, kad palikau Nikolajų ir išėjau pas Jamesą, – ne daugiau nei apkalbos. Mes susitikome jau po mano skyrybų su buvusiu vyru.

Tai nutiko sunkiausiu gyvenimo metu, kai palaidojau mylimą senelę, o paskui ir mamą. Jis buvo su manimi, jis palaikė mane kiekvieną sekundę. Jei ne jis, nežinau, kaip būčiau visa tai ištvėrusi.

O paskui įvyko stebuklas ir mums gimė mūsų mažoji princesė, mūsų mylima duktė“, – rašė J.Liubičianskaja „Instagram“ paskyroje, kurioje, be kita ko, gausu nuotraukų, darytų Vilniuje.

Trys vaikai, kurių J.Liubičianskaja susilaukė su N.Sarkisovu, liko su ja, nors tėvas ir grasino juos atimti.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.