Ugnius Kiguolis atskleidė tikrąją skyrybų su Jurgita priežastį: „Ji atitrūko nuo tikrovės“

Verslininkas Ugnius Kiguolis (37 m.) gali vadintis dvarininku – neseniai įsigijo kadaise grafams Tiškevičiams priklausiusį Lentvario dvarą. Vis dėlto pastarieji treji metai jam buvo sunkūs, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Ugnius ir Jurgita.
Ugnius ir Jurgita.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Dec 17, 2016, 3:55 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:03 PM

Namai, sportinių automobilių kolekcija, dideli pinigai banko sąskaitose ir sėkmingas verslas – ko gi daugiau reikia verslininkui milijonieriui U.Kiguoliui? Neseniai jis tapo ir Lentvario dvaro savininku – įsigijo šią valdą iš verslininko Laimučio Pinkevičiaus (56 m.), kuriam teko dvarą parduoti varžytynėse.

„Pigiai – už 540 tūkstančių eurų, – neslėpė naujasis dvarininkas. – Argi už tiek pastatysi tokį rūmą? Užtat teks investuoti kokius 2–2,5 milijono eurų.“

Verslininkas ketina dvarą restauruoti, įkurti jame viešbutį, muziejų ir privačius apartamentus sau.

Atrodo, šiam jaunam vyrui viskas sekasi puikiai. Vis dėlto pastarieji metai jam buvo sunkūs.

„Vienu metu viskas sektis gal ir negali, – LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ samprotavo U.Kiguolis. – Dabar galiu džiaugtis, kad darbe viskas gerai, bet asmeniniame gyvenime, deja, taip nėra.“

Po 14 metų bendro gyvenimo su žmona Jurgita – skyrybos, kurių Ugnius tvirtina tikrai nenorėjęs, ir akistata su mirtimi, kai šią vasarą Palangoje į jo prabangų „Ferrari“ rėžėsi kitas automobilis.

„Tikrai manau, kad mane saugo kažkas iš aukščiau, nes „Ferrari“ buvo visiškai sumaitota“, – apie angelą sargą po avarijos pagalvojo Ugnius.

Po sudėtingų trejų metų U.Kiguolis panoro apsilankyti pas Lietuvoje viešinčią garsią ekstrasensę Alą Roter, kuri teigia mokanti skaityti mintis ir nuspėti, kas laukia ateityje.

„Ne kartą esu buvęs pas įvairius burtininkus, žiniuonius ir ekstrasensus. Nesu skeptiškas jų atžvilgiu – man įdomu sužinoti, ką mato ir nuspėja šie žmonės. Tik po to renkuosi, ar tikėti jais, ar ne“, – sakė verslininkas.

Ala gimė Baškirijoje, tačiau dabar gyvena ir dirba Vokietijoje. Ji pasakojo, kad apie savo neįprastus sugebėjimus sužinojo dar vaikystėje, tačiau išgarsėjo nusifilmavusi populiariame Rusijos televizijos šou „Ekstrasensų mūšis“.

Laidoje Ala tvirtino, kad į ją kreipiasi aukšto rango politikai, verslininkai ir netgi Europos karališkųjų šeimų atstovai. Ką moteris galėtų patarti kiekvienam mūsų tuomet, kai reikia priimti svarbius gyvenimo sprendimus?

U.Kiguolis Alai turėjo daugybę klausimų apie žlugusią santuoką, meilę, šeimą, verslą, pinigus ir ateitį. Vyras neslėpė: skyrybos po 14 metų santuokos jam buvo labai skaudžios. Iš pradžių jis net nesutiko pasirašyti skyrybų dokumentų, kuriuos pirmoji pateikė dabar jau buvusi žmona. Vyras sakė neprarandantis vilties susigrąžinti Jurgitos palankumą ir meilę.

Ekstrasensė Ugniui daug vilčių nesuteikė: „Ne, senoji nesugrįš. Aš matau, kad jūsų santykiai blogi, jūs kariaujate. Jūs jai nieko nežadate, bet norite, kad ji grįžtų, o ji jau soti jūsų kaprizų. Geriau elkitės taip, kad galėtumėte su ja bendrauti, susitikti.“

Buvęs modelis J.Kiguolė yra pasakojusi, kad dėl skyrybų kaltina tik Ugnių: „Visos krizės šeimoje kildavo ne dėl manęs, o dėl jo. Tuomet Ugnius stengdavosi išsaugoti santuoką – man tik gaila, kad visi jo žingsniai būdavo susiję su materialiais dalykais.“

Ugnius pripažino padaręs klaidų, tačiau tvirtino, kad Jurgita ėmė pernelyg domėtis dvasiniais dalykais ir atitrūko nuo tikrovės.

„Pradėjau šiek tiek gilintis į tuos dalykus, kuriais ji domisi. Gal ir man tai būtų įdomu, bet turbūt ne tiek, kad nerčiau visa galva. Aš labiau realistas, daugiau gyvenu šiame pasaulyje, o ji – aname“, – apie skirtingą požiūrį į gyvenimą pasakojo U.Kiguolis.

Vyras neslėpė, kad prie skyrybų prisidėjo ne tik Jurgitos dvasinės paieškos, bet ir jo gyvenimo būdas: Ugniui patinka vakarėliai, jį nuolat supa dailios moterys, o Jurgita labiau mėgo laiką leisti namuose. Ar nebuvo tarp jų pavydo?

„Būta visko, buvo ir dėl ko pavydėti, – atviravo žmonos paliktas vyras ir padarė išvadą: – Gavau gerą pamoką. Dabar turėčiau būti atsargesnis.“

Ekstrasensė A.Roter įspėjo Ugnių, kad toks jo gyvenimo būdas ir nenoras įsipareigoti iki šiol trukdo susirasti patikimą antrąją pusę. Ji teigė galinti pamatyti, ko trūksta poroms, kurios, atrodo, turi viską: sotų gyvenimą, gražius namus, bet stovi ant skyrybų slenksčio: „Šeima – tai vaikai.“

Kol kas U.Kiguoliui gera gyventi vienam: niekas netrukdo, nekamantinėja, namai tylūs ir ramūs. Vis dėlto vyras pripažino, kad šilumos ir gerų santykių jam trūksta.

Tiesa, Ugnius turi reikalavimų sąrašą būsimai žmonai: rami, nepavydi, protinga, nepykstanti dėl vakarėlių, nepriekaištaujanti dėl vėlyvo grįžimo namo ir būtinai natūralaus grožio.

O kol kas jis tenkinasi viengungio gyvenimu ir, beje, vengia lietuvių. Esą daugelis jo bičiulių žmonos ieško Baltarusijoje ar Ukrainoje, kur moterys daug mielesnės, širdingesnės ir rūpestingesnės.

„Keisti laikai atėjo. Lietuvės dairosi į ispanus, italus, netgi arabus, o mes, lietuviai vyrai, dairomės į slaves“, – juokėsi Ugnius ir svarstė, kad galbūt būsimos žmonos važiuos ieškoti į Ukrainą.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.