Inga Valinskienė atskleidė, kokio autoriaus dainos jai pačios jautriausios

Inga Valinskienė (50 m.) – viena populiariausių atlikėjų. Ji koncertuoja didžiausiose Lietuvos arenose, jos dainos atpažįstamos kiekvienam. Viena iš tų dainų tekstų autorių yra garsiosios „Tuk tuk, širdele“ kūrėja Laura Remeikienė (46 m.).

Inga Valinskienė atskleidė, kokio autoriaus dainos jai pačios jautriausios.
Inga Valinskienė atskleidė, kokio autoriaus dainos jai pačios jautriausios.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 22, 2016, 10:50 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:17 PM

Laidoje „Auksinė daina“ vakaro heroje tapusi Laura pristatė savo geriausių dainų dešimtuką, o Inga Valinskienė nepraleido progos padėkoti už jai sukurtas dainas. I. Valinskienė neslėpė, kad Lauros dainos jai vienos mieliausių.

„Aš labai džiaugiuosi ir didžiuojuosi, kad mano dainavimo biografijoje atsirado Laura, kurios dainos yra nuostabios. Beje, aš labai džiaugiuosi, kad ji yra moteris.

Tai duoda gerą spyrį vyrams, nes moterų kūrėjų labai nedaug. Ji ne tik nuostabi muzikos, tekstų autorė, ji taip pat ir nuostabi atlikėja. Laurą miniu tik geru žodžiu. Esu be galo dėkinga savo dainų autorei už tas dainas, kurias jos dėka turiu savo repertuare.

Iki šiol jomis džiaugiuosi ir su dideliu džiaugsmu dainuoju. Viena iš dainų, kurias man parašė Laura, „Saulėgrąžos“. Visuomet įsivaizdavau, kad ta daina yra be galo žaisminga, šviesi. Ir visai neseniai man viena mergina pasakė, kad klausydama šios dainos apsiašarojo. Pasirodo, kad ta daina yra dar ir be galo jautri. Tokia ir pati Laura“, – pasakojo Inga Valinskienė.

Šventinė „Auksinė daina“ – šį penktadienį 20.30 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją. Laidoje atlikėja Laura Remeikienė pristatė savo geriausių dainų dešimtuką, o duetu su ja dainavo grupės „Vairas“ lyderis Rolandas Janušas ir Inga Valinskienė.

Bene garsiausią savo dainą „Tuk tuk, širdele“ Laura Remeikienė atliko su gausiu auklėtinių būriu, tarp kurių buvo ir jos dukra Jorė. Svečio dainą susirinkusiems studijoje dovanojo Romas Dambrauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.