Stano apie Irenos Starošaitės ir Lino Lapėno pasirodymą: „Norėjau, kad šitas kankinimas baigtųsi“

Šventų Kalėdų vakarą LNK kvies gražiausias metų šventes praleisti kartu su legendiniu muzikiniu projektu „Žvaigždžių duetai“. Šventinėje laidoje netrūko specialių svečių pasirodymų, dovanų bei kitų staigmenų, o vietoje „radistų“ Jono Nainio ir Rolando Mackevičiaus papildomus balus duetams skirstė praėjusio sezono projekto nugalėtojas Radžis.

Stano apie Irenos Starošaitės ir Lino Lapėno pasirodymą: „Norėjau, kad šitas kankinimas kuo greičiau baigtųsi“.<br>„TV Play“ nuotr.
Stano apie Irenos Starošaitės ir Lino Lapėno pasirodymą: „Norėjau, kad šitas kankinimas kuo greičiau baigtųsi“.<br>„TV Play“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 24, 2016, 12:57 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:57 PM

Nors komisija šventinėje laidoje ir buvo nusiteikusi pakiliai, kai kurie atlikėjai neišvengė ir kritikos strėlių. Bene daugiausiai jų šįkart teko visų numylėtiniams – atlikėjai Irenai Starošaitei ir Linui Lapėnui.

Duetas atliko puikiai žinomą atlikėjos Mariah Carey dainą „All I Want For Christmas is You“. „Mano širdis dainuoja, nes šiandien jūs pagaliau nešokote. Bet vietomis taip nusidainavote, kad net man norėjosi pašokti“, – palingavo galvą Dovilė Filmanavičiūtė – Miss Sheep.

„Nusiimu savo nuostabią kepurę ir lenkiu savo dar nežilą galvą prieš jus, o ypač prieš Liną, nes čia buvo tikras jo kankinimas. Pasistatėte žmogų, ir kankinote jį čia tris su viršum minutės“, – rėžė kitas komisijos narys Stano. „Kaip man buvo gaila į tave žiūrėti – kaip aš norėjau, kad visa tai greičiau baigtųsi. Kaip netiko tau šita daina, ir tonacija ne tavo, ir viskas tau čia taip netiko, kad labai laukiau pabaigos“, – neslėpė komisijos narys.

Tai, kad Stano žodžiuose buvo tiesos, pripažino net pats L. Lapėnas. Visgi kiti komisijos nariai kaltino pernelyg sunkią dainą. „Visiškai neveltui dešimt metų aš šios dainos nedainavau – tai yra siaubinga sunki daina, košmariškai sunki. Ten trūksta ir oro, ir sveikatos, ir balso. Todėl niekam, net priešui nelinkiu dainuoti šitos dainos“, – kalbėjo Rūta Ščiogolevaitė, kuriai pritarė ir Merūnas Vitulskis.

„Jums, jaunuoli, šiandien tikrai buvo maksimalių išbandymų metas“, – pridūrė solistas.

Šiuo metu I. Starošaitė ir L. Lapėnas tikrai nebegali sau leisti suklupti: jau praėjusioje laidoje žiūrovai ir komisija juos paliko paskutinėje rezultatų lentelės vietoje, todėl dabar porai žiūrovų palaikymas yra ypatingai svarbus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.