Amber Heard iš buvusio vyro Johnny Deppo reikalauja įspūdingos sumos

Teisėta Johnny Deppo (53 m.) žmona tik 15 mėnesių pabuvusi aktorė Amber Heard (30 m.) vėl susirengė teistis su „Karibų piratų“ žvaigžde – šįkart dėl įspūdingos kompensacijos, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Paskui buvusius sutuoktinius A.Heard ir J.Deppą driekiasi skandalų šleifas.<br>„Scanpix“ nuotr.
Paskui buvusius sutuoktinius A.Heard ir J.Deppą driekiasi skandalų šleifas.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Dec 26, 2016, 3:07 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:45 PM

Aktorius J.Deppas buvusiai žmonai vis dar nepervedė 7 milijonų JAV dolerių, kuriuos pažadėjo kaip kompensaciją. Teisingiau – jis atidavė 200 tūkstančių dolerių, o tolesnes išmokas įšaldė. O juk A.Heard jau paskelbė, kad visus tuos pinigus skirs labdaros organizacijoms.

J.Deppo ir A.Heard advokatai dėl 7 mln. išmokos susitarė dar rugpjūtį, kad užglaistytų skandalą, kuris kilo aktorei apkaltinus vyrą smurtavimu. Sutikusi gauti kompensaciją A.Heard įsipareigojo ateityje neviešinti gyvenimo su J.Deppu detalių.

Nepaisydama to, A.Heard pastaruoju metu keletą kartų viešai prabilo apie „buitinį smurtą“, kurio griebiasi vyrai prieš žmonas. Antai žurnalo „Porter Magazine“ gruodžio mėnesio numeryje išspausdintas A.Heard atviras laiškas, kuriame ji ragina visas moteris, nukentėjusias nuo sutuoktinio kumščių, apie tai kalbėti viešai.

„Jūs galite kentėti už uždarų namų durų, bet aš noriu priminti, kad nesate vienišos šiame pasaulyje. Jums tik reikia sukaupti drąsą ir atvirai pareikšti apie savo problemą, tai yra pradėti sakyti tiesą. Kaip tik tai padėjo man išsiveržti iš už uždarų durų, kai patekau į panašią padėtį.

Be to, reikia būti pasirengus tam, kad jūsų prisipažinimas iš pradžių sukels ne užuojautą ir pagarbą, o priešiškumą ir skepticizmą. O jūsų skriaudėją visi teisins ir stengsis išsukti!“ – rašė A.Heard savo kreipimesi.

Nors J.Deppo pavardė šiame laiške neminima, jo advokatai įsitikinę, kad užuomina daugiau negu akivaizdi. J.Deppo teisininkų nuomone, A.Heard pažeidė susitarimo su buvusiu vyru sąlygas.

A.Heard savo ieškinyje tvirtina, kad kaip tik Johnny nevykdo įsipareigojimų.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.