Kalėdinėje „Žvaigždžių duetų“ laidoje – nauji lyderiai

Šventų Kalėdų vakarą LNK žiūrovai praleido su ypač šventiška ir nuotaikinga legendinio projekto „Žvaigždžių duetai“ laida. Jos metu savo sveikinimus sulaukus Šv. Kalėdų dovanojo ne tik projekte likusios šešios poros, bet ir gausus būrys svečių, tarp kurių buvo ir praėjusio sezono projekto nugalėtojas Radžis. Jis, beje, kone visą laidą praleido kartu su „radistais“ Jonu Nainiu ir Rolandu Mackevičiumi ir taip pat gavo galimybę įvertinti duetų pasirodymus bei skirti papildomus balus.

Šventų Kalėdų vakarą LNK žiūrovai praleido su ypač šventiška ir nuotaikinga legendinio projekto „Žvaigždžių duetai“ laida.<br>TV Play nuotr.
Šventų Kalėdų vakarą LNK žiūrovai praleido su ypač šventiška ir nuotaikinga legendinio projekto „Žvaigždžių duetai“ laida.<br>TV Play nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-26 12:29, atnaujinta 2018-02-09 20:46

Kalėdinis vakaras pirmąją vietą atnešė Rūtai Elžbietai Mazurevičiūtei ir Ištvanui Kvik, kurie atliko ypač jautrią dainą „Pasimelskime už tėvus“. Žiūrovai jiems skyrė 1559 balsus. Nedaug nuo naujųjų lyderių atsiliko ir paprastai pirmąsias vietas skinantis duetas – aktorius Simonas Storpirštis ir Liepa Norkevičienė, sulaukę 1423 skambučių.

Nors komisija šio dueto pasirodymui kritikos ir nepagailėjo, tačiau didelis žiūrovų aktyvumas Irenai Starošaitei ir Linui Lapėnui atnešė trečiąją vietą galutinėje lentelėje. Už jų atsidūrė Gabrielė Martirosianaitė ir Jurijus Veklenko.

Po netikėto balsų šuolio prieš porą savaičių, žiūrovai vėl nusigręžė nuo dviejų porų – Indrės Stonkuvienės ir Donato Čižausko bei Natalijos Bunkės ir aktoriaus Martyno Vaidoto. Pastarieji galutinėje lentelėje liko paskutiniai, sulaukę vos 245 žiūrovų skambučių. Tai – vienas prasčiausių poros rezultatų per visą sezoną. Tokia pozicija jiems kelia nemažą iškritimo pavojų, kadangi jau kitą sekmadienį – pirmąją Naujųjų metų dieną – duetų laukia dar vienas išlikimo vakaras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: ekonomikos apžvalga apie iššūkius ir ateities perspektyvas