Ritos Miliūtės kritikos įžeista Laisva feisbuke ėmė drabstytis purvais

Viena geriausių ir profesionaliausių šalies žurnalisčių tituluojama Rita Miliūtė socialiniame tinkle dažnai mėgsta atkreipti dėmesį į nekokybiškos žiniasklaidos pavyzdžius. Šį kartą ji atkreipė dėmesį į žurnaliste prisistatančios dainininkės Donatos Gutauskienės-Laisvos darbo stilių.

R.Miliūtės kritiką Laisva priėmė labai skaudžiai.<br>R.Danisevičiaus ir T.Bauro nuotr.
R.Miliūtės kritiką Laisva priėmė labai skaudžiai.<br>R.Danisevičiaus ir T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-01-07 10:57, atnaujinta 2017-04-12 14:55

Feisbuke pasidalijusi vienu vaizdo įrašu su Laisva, R.Miliūtė nepagailėjo kiek aštresnio komentaro.

„Kaip kas žurnalistiką supranta. „Įsijungi pokvailės mygtuką ir lakstai su mikrafonu ir visokiais nesąmoningais klausimais, supranti, nu žinai, supranti“. Neklauskit, nepažįstu ir ne, susipažinti kažkodėl nenoriu“, – penktadienį rašė ji.

Tačiau Laisvą toks žurnalistikos profesionalės komentaras labai įžeidė ir bandydama apsiginti, savo socialinio tinklo paskyroje ji ėmė drabstytis purvais R.Miliūtės atžvilgiu.

Šeštadienį, pasidalijusi LRT žurnalistės pastaba apie ją pačią, Laisva komentavo: „Gal aš ir nesu pati protingiausia ar tokia išsilavinusi kaip ponia R.M., tačiau tikrai maniau, kad ši žurnalistikos ikona yra solidesnė ir tokiomis nesąmonėmis neužsiima. Matyt tikrai kažkuo šiai tetai neįtikau, jei suranda seną interviu, apkarpo, net savo fb profilyje pasidalina... Wau!!! Žinai, eik tu....R.M.“

Tačiau tokia apmaudo kupina žinute D.Gutauskienės-Laisvos įtūžis nesibaigė.

Ji ir komentaruose po savo žinute puolė toliau įžeidinėti R.Miliūtę. Tiesa, Donatos netruko apginti ir dainininkas Stanislavas Stavickis-Stano. Jis taip pat nesusilaikė nepakomentavęs.

„Keista... Yra analitinė žurnalistika, yra tokia, kad lakstai su mikrafu visur ir „medžioji“ temas. Jei nebūtų tokių lakstančių ir besikabinėjančių, analitikai neturėtų ką analizuoti. Donata Gutauskienė yra viena geriausių „medžiotojų“. Manau čia jausmai kažkokie. Nepyk ant jos, ir neliūdėk labai, kad su tavim nenori susipažinti“, – rašė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.