„Melrouzo“ žvaigždė Heather Locklear neišsikapsto iš priklausomybių liūno

Metų pradžia – pats laikas pradėti gyvenimą nuo švaraus lapo. Net šešis kartus Auksiniam gaubliui nominuota populiari filmų ir serialų aktorė Heather Locklear (55 m.) sausio mėnesį dar kartą ryžosi atsikratyti pragaištingų priklausomybių, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

H.Locklear jau daug metų bando atsikratyti priklausomybės nuo narkotikų ir alkoholio.<br>„Scanpix“ nuotr.
H.Locklear jau daug metų bando atsikratyti priklausomybės nuo narkotikų ir alkoholio.<br>„Scanpix“ nuotr.
H.Locklear (kairėje) ir Kristin Davis seriale „Melrouzas“.
H.Locklear (kairėje) ir Kristin Davis seriale „Melrouzas“.
Daugiau nuotraukų (2)

„Lietuvos rytas“

2017-01-21 11:57, atnaujinta 2017-04-11 19:09

Televizijos serialo „Melrouzas“ žvaigždė H.Locklear nuvyko į „Cliffside Malibu“ reabilitacijos centrą, kuriame įvairiu metu gydėsi ne viena garsenybė. Ji paguldyta į detoksikacijos skyrių.

„Į centrą ji atėjo girta, verkė ir šaukė“, – sakė liudininkai.

Aktorė jau daug metų bando atsikratyti priklausomybės nuo narkotikų ir alkoholio. Pirmą kartą į reabilitacijos kliniką ji pateko 2008 metais po bandymo nusižudyti.

Vėliau Heather dar du kartus gydėsi, o 2012-aisiais buvo skubiai paguldyta į ligoninę: rasta be sąmonės po to, kai receptinius vaistus sumaišė su alkoholiu. Medikams vos pavyko išgelbėti gyvybę.

H.Locklear filmuotis vaidybiniuose filmuose ir serialuose pradėjo devintajame dešimtmetyje, tačiau tikra šlovė ją aplankė paskutiniame XX a. dešimtmetyje, kai ekranuose pasirodė „Melrouzas“.

Šiame TV seriale aktorė atliko pagrindinį Amandos Vudvord vaidmenį ir už jį buvo keturis kartus nominuota Auksiniam gaubliui (dar dvi nominacijas gavo už vaidmenį seriale „Spin City“).

Visuomenė atidžiai stebėjo ne tik jos karjerą, bet ir asmeninį gyvenimą. Tarp buvusių aktorės draugų – Tomas Cruise’as, tarp buvusių vyrų – muzikantas Tommy Lee.

1997-aisiais Heather pagimdė dukterį Avą nuo pirmojo vyro roko grupės „Bon Jovi“ gitaristo Richie Samboros.

Šio amžiaus pirmajame dešimtmetyje prasidėjo H.Locklear kūrybinių nesėkmių ruožas, o kartu ir asmeninio gyvenimo krizė – ji išsiskyrė su R.Sambora ir ilgai teisėsi dėl dukters globos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.