„X Faktoriuje“ išgarsėjęs latvis Andis suvaidino seriale „Rezidentai“

Vilniuje gyvenantis muzikos ir kino pasaulio senbuvis latvis Andis Griva Lietuvoje išgarsėjo sudalyvavęs viename žiūrimiausių televizijos muzikinių šou „X Faktorius“. Latvis Andis lietuviškame seriale „Rezidentai“ suvaidino pats save.

Latvis Andis.
Latvis Andis.
Latvis Andis.
Latvis Andis.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 23, 2017, 11:50 AM, atnaujinta Apr 11, 2017, 3:46 PM

Nuo kovo mėnesio Vilniuje gyvenančiam ir puikiai lietuviškai šnekančiam Andžiui komiškame medicinos seriale buvo patikėta įsikūnyti į pati save – latvį muzikantą, kuris gyvena Vilniuje. Kino industrijoje Andis nėra naujokas. Gyvendamas Latvijoje jis filmuodavosi masinėse kino filmų scenose, buvo apšvietėjas, o dabar sėkmingai dirba režisieriaus padėjėju.

„Lietuvoje filmavausi pirmą kartą. Aš esu pripratęs prie daug sunkesnių ir ilgesnių filmavimų, o čia viskas įvyko neįtikėtinai greitai. Viskas filmavimo aikštelėje man jau yra pažįstama, todėl nesusidūriau su jokiais sunkumais“, – šypsodamasis apie patirtį lietuviško serialo filmavimo aikštelėje pasakojo Andis.

Finalo nepasiekęs, tačiau sėkmingai muzikiniame konkurse pasirodęs Andis neslepia, kad po šio projekto pajautė didesnį aplinkinių dėmesį. „Sudalyvavęs šiame muzikiniame šou Lietuvoje aš tapau daug labiau atpažįstamas ir žinomas, nei buvau iki šiol. Turiu prisipažinti, kad dabar sulaukiu daug daugiau dėmesio nei anksčiau“, – sakė atlikėjas.

Muzikuojantis ir toliau kine dirbantis Andis prasitarė ir apie savo ateities planus: „Šiuo metu su savo grupe ruošiame koncertinę programą ir įrašinėjame dainą, kurią į dienos šviesą planuojame išleisti vasario mėnesį. Aš noriu tapti žinomu atlikėju Lietuvoje. Be abejo, ir toliau dirbsiu kino srityje, nes kinas ir muzika tai geriausi dalykai, kurie atsitiko mano gyvenime. Žinoma, po meilės.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.