Karjera per lovą: Natalija Bunkė rėžė be užuolankų

[[ge:lrytas:lrytas:325444]]

Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 27, 2017, 12:14 PM, atnaujinta Apr 11, 2017, 8:35 AM

Ilgai laukta, keturias išskirtines Lietuvos moteris: Nataliją Bunkę, Laimą Tamulytę-Stončę, Agnę Zuokienę ir Editą Užaitę, subūrusi aktualių diskusijų laida „Moterų balsas“ skelbia starto tiesiąją – jau ateinantį ketvirtadienį, vasario 2-ąją, 21.30 val. „Lietuvos ryto“ televizijos žiūrovai išvys grandiozinę premjerą. Pirmosios laidos tema – „Karjera per lovą“. Ši tema garantuoja – studijoje virs aštrios ir audringos diskusijos.

„Aš draugavau su kompozitoriumi, kuris rašė dainas, paskui už jo ištekėjau, paskui išsiskyriau, o dabar mes gražiai draugaujame. Ar tai – karjera per lovą? Galima ir taip pavadinti. Užtat po to visi kiti vyrai karjerą padarė per mane“, – laidos filmavime šmaikštavo N.Bunkė.

Naujos laidos vedėjos šia tema tikrai turėjo ką pasakyti, kaip ir pirmieji laidos svečiai – ekonomistė, Seimo narė Aušra Maldeikienė ir TV laidų vedėjas, Gretos Kildišienės vietą Seime užimti ketinantis Kristupas Krivickas. Krašteliu atidengiame pirmosios laidos „Moterų balsas“ širmą – pamatykite pirmi!

„Moterų balsas“ – jau ketvirtadienį 21:30 val. tik per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.