„Žvaigždžių duetų“ nugalėtojais tapo Liepa Norkevičienė ir Simonas Storpirštis

Sekmadienį LNK eteryje nugriaudėjo grandiozinis muzikinio projekto „Žvaigždžių duetai“ superfinalas. Atkaklią kovą sudarė du raundai: laidą pradėjo keturios poros, tačiau transliacijos metu sustabdžius balsavimą projektą turėjo palikti mažiausiai žiūrovų balsų sulaukusi pora.

Liepa Norkevičienė ir Simonas Storpirštis.
Liepa Norkevičienė ir Simonas Storpirštis.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 29, 2017, 10:45 PM, atnaujinta Apr 11, 2017, 5:13 AM

Paaiškėjo, kad ketvirtoje vietoje atsidūrė Indrė Stonkuvienė ir Donatas Čižauskas, tad duetui teko atsisveikinti su tolesne kova.

Toliau superfinalą tęsė trys duetai – Irena Starošaitė ir Linas Lapėnas, Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ir Ištvanas Kvikas bei Liepa Norkevičienė ir Simonas Storpirštis. Po atkaklios kovos paaiškėjo, kad daugiausia žiūrovų palaikymo sulaukė ir devintojo sezono nugalėtojais tapo L.Norkevičienė ir S.Storpirštis.

Antroje vietoje liko R.E.Mazurevičiūtė ir I.Kvikas, jie pasidalijo 3 tūkst. eurų,  o trečiąją vietą užėmė I.Starošaitė ir L.Lapėnas, jiems atiteko 2 tūkst. eurų. 

Nors legendinio projekto „Žvaigždžių duetai“ devintasis sezonas ir pasibaigė, žiūrovų pamiltas vedėjų duetas – Inga Jankauskaitė ir Mantas Stonkus – toliau tęs darbą naujame LNK superšou „Mes – vieno kraujo“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.