Aukso amžių televizijoje išgyvenanti Liepa atskleidė, kodėl jai sekasi

„Kaip dalysimės pinigus? Kaip nors tai išspręsime. Nesusipykus visą projektą būtų kvaila dabar dėl to susirieti“, – juokėsi Liepa Norkevičienė (26 m.) ir Simonas Storpirštis (30 m.). Dainininkė ir aktorius triumfavo devintame LNK šou „Žvaigždžių duetai“ sezone.

Liepa pastaruoju metu skina laurus TV projektuose.
Liepa pastaruoju metu skina laurus TV projektuose.
„Žvaigždžių duetų“ nugalėtojai L.Norkevičienė ir S.Storpirštis ketina pailsėti nuo darbo televizijoje.
„Žvaigždžių duetų“ nugalėtojai L.Norkevičienė ir S.Storpirštis ketina pailsėti nuo darbo televizijoje.
„Žvaigždžių duetų“ nugalėtojai L.Norkevičienė ir S.Storpirštis ketina pailsėti nuo darbo televizijoje.
„Žvaigždžių duetų“ nugalėtojai L.Norkevičienė ir S.Storpirštis ketina pailsėti nuo darbo televizijoje.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 6, 2017, 9:02 PM, atnaujinta Apr 10, 2017, 3:33 PM

Konkurentai atrodė tokie stiprūs, kad Liepa nė nedrįso svajoti apie pergalę, tačiau žiūrovų balsai lėmė, jog būtent ji ir Simonas kovą baigė lentelės viršūnėje.

Populiariame projekte antri finišavo konkurso „Mis Lietuva 2013“ laimėtoja Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ir dainininkas Ištvanas Kvikas, o treti – dainininkė Irena Starošaitė ir renginių vedėjas Linas Lapėnas.

Trečios vietos laimėtojams atiteko 2 tūkstančiai, antrosios – 3 tūkstančiai, o pirmosios – 5 tūkstančiai eurų.

„Didžiausias apdovanojimas – ne pinigai, o garbė laimėti tokią kovą. Kai pamačiau, kokios poros dalyvaus, maniau, kad neturime galimybių laimėti. I.Starošaitė, I.Kvikas – kur kas daugiau patirties, didesnį gerbėjų ratą turintys dainininkai.

Bet mes galbūt sugebėjome sukurti pasirodymus, kokių šiame projekte nedarė niekas. Mums padėjo fantazija. Nukeliavome į finalą ir pavyko. Esu nustebusi, bet laiminga“, – po finalo šypsojosi Liepa.

„O aš norėjau laimėti, kitaip į šį projektą net nebūčiau ėjęs. Jei nenorėsi pergalės, nesugebėsi sau užkelti kartelės.

Finale buvo nedrąsu? Man – taip, bet gal Liepa to nematė, nes esu aktorius, manė, kad vaidinu“, – prisipažino Simonas.

Liepa, atrodo, šiuo metu išgyvena auksinius sėkmės eteryje metus.

Prieš keletą mėnesių ji laimėjo kitą LNK šou – ekstremalių išbandymų projektą „Aš galiu“.

„Kodėl man sekasi? Galbūt atsirado tinkamas požiūris į darbą. Seniau į televizijos projektus keliaudavau kaip į pasilinksminimo vietą, man trūko profesionalumo.

O dabar noriu kokybiškai, maksimaliai pasirengti, scenoje nešti tap tikrą žinutę. Turbūt darbas, sėkmė, tinkami žmonės šalia ir sudarė galimybę laimėti. Be didelio noro ir užsidegimo nieko nebus“, – svarstė Liepa.

Koks bus kitas projektas, kuriame ji rungsis? „Dabar gal pailsėsiu. Gal manęs niekur ir nekvies, turbūt nusibodau, kiek galima?“ – nusikvatojo dainininkė.

Scenoje puikiai vienas kitą supratę artistai iki „Žvaigždžių duetų“ pradžios nebuvo pažįstami.

Kai juos suporavo šou prodiuseriai, Liepos ir Simono pirmieji pokalbiai vyko feisbuke – tuo metu dainininkė viešėjo užsienyje.

Susitikę jie akimirksniu rado bendrą kalbą, nors Simono dainavimo įgūdžiai iš pradžių Liepai nepadarė didelio įspūdžio.

„Per porą projekto mėnesių jis labai patobulėjo. Simonui dainavimas nebuvo natūralus dalykas, jis turėjo lipti per save. Filmuojant pirmas laidas net mikrofoną sunkiai nulaikydavo rankose – taip smarkiai drebėjo.

O viskas baigėsi tuo, kad tiesioginiame finalo eteryje tvardėsi net geriau nei aš, mane ramino“, – džiaugėsi L.Norkevičienė.

Liepos nuomone, pasistengęs Simonas galėtų rimčiau pagalvoti apie dainininko karjerą – turi gražų balso tembrą ir gerai jaučia muziką. To, anot jos, galėtų pavydėti net ir kai kurie profesionalūs dainininkai.

„Gal kol kas ne. Nelaikau savęs geru vokalistu, tikrai ne tuo stengiausi sužavėti publiką.

Jei ir galvočiau apie muzikinę karjerą, pirmiausia eičiau pas profesionalų mokytoją, kad nebūtų kaip „Eurovizijos“ atrankos dalyviui Vlad Max (užsienyje gyvenančiam atlikėjui, kuris Lietuvos atrankoje liko lentelės dugne. – Red.).

Pavydžiu jam pasitikėjimo savimi, bet aš taip nenorėčiau, ne viską reikia nešti į sceną. Didelio žmonių susidomėjimo po projekto gatvėje irgi nepajutau. Gal lietuviai – tokie žmonės, jie reaguoja ramiau, nelenda į akis. Tiesa, pardavėja prekybos centre davė daug nemokamų lipdukų“, – juokėsi Simonas.

Gal šis duetas kartu pasirodo ne paskutinį kartą? „Įrašyti kartu dainų? Jei pavyktų užkurti Deivydo Zvonkaus kūrybos mašinėlę, gal ir pavyktų, bet kol kas reikia atsigauti. Mes taip nuoširdžiai šventėme pergalę, kad dar ir antradienį veidai buvo patinę.

Tai smagus gyvenimo etapas, labai tikiuosi, kad mūsų bendravimas nesibaigs tik „Žvaigždžių duetais“, palaikysime draugiškus santykius, turėsime bendrų planų“, – svarstė Liepa.

Dainininkė kol kas ketina pailsėti nuo darbų eteryje, pagrindinis jos tikslas dabar – grįžti prie kiek apleistų medicinos mokslų.

„Reikia baigti tą mokslo šaknį graužti. Esu padariusi studijų pertrauką. Žinau, kvailas pasiteisinimas, kad neturėjau laiko, nes televizijos projektai daug jo atėmė, bet tai tiesa.

Buvau prisidariusi skolų, bet labai norėčiau grįžti į mokslus. Tikiuosi, dabar bus ramesnis periodas, per kurį pagaliau Dievulis įkrės proto ir sugebėsiu baigti mokslus, nes diplomas tikrai netrukdo.

Medicina – sudėtingas dalykas, jam reikia daug laiko, atidumo. Dabar stengsiuosi tam atsiduoti visa“, – žadėjo Liepa.

Simonas kol kas irgi nesiveržia į naujus TV projektus, nors, sako, jei atsirastų pasiūlymų, svarstytų.

„Šiaip turiu idėjų, ką norėčiau veikti televizijoje, tai susiję su pokalbių laidomis. Tam dar reikia sukaupti daugiau gyvenimiškos patirties“, – kalbėjo aktorius.

Kol kas jis gilinasi į remonto reikalus – būtent ten ir nukeliaus „Žvaigždžių duetuose“ laimėto prizo dalis.

„Tvarkysiuosi namus, kuriuos neseniai įsigijau. Tikrai bus kur pinigus dėti. Tai sodo namelis, tad, pavyzdžiui, teks kasti kanalizaciją. Turbūt ten tie pinigai ir nueis. Štai ir gera antraštė: laimėti pinigai – į kanalizaciją“, – nusijuokė populiariame projekte triumfavęs vyras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.