D.Gutauskienę-Laisvą sujaudino pirmą kartą uždainavusio dueto pasirodymas

BTV „Muzikiniame iššūkyje“ uždainavo dainininkė Ieva Juozapaitytė ir aktorė Neringa Nekrašiūtė.

D.Gutauskienę-Laisvą sujaudino pirmą kartą uždainavusio dueto pasirodymas.<br>L.Kodžio nuotr.
D.Gutauskienę-Laisvą sujaudino pirmą kartą uždainavusio dueto pasirodymas.<br>L.Kodžio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 18, 2017, 1:57 PM, atnaujinta Apr 9, 2017, 8:05 PM

„Labai seniai žaviuosi Ieva. Manau tai vienas tų retų reiškinių, kai vienoje vietoje ir išorinis, ir vidinis grožis, tas jos kuklumas neregėtas ir dar talentas“, – gražių žodžių Ievai negailėjo N.Nekrašiūtė.

„Dievas davė viską Neringai – ir grožį, ir balsą, ir figūrą… Ji nuostabi ir fantastiška moteris“, – komplimentus Neringai žarstė I.Juozapaitytė. Merginos atliko kūrinį „Meilė nemirs, jei tiki“.

„Dainą gavome rimtą, liūdną. Bijau, kad komisija pradės mane špilkuoti, kad aš čia per daug dramatizuoju“, – prieš pasirodymą susijaudinimo neslėpė Neringa Nekrašiūtė.

„Artistui iš tikrųjų grimo kambarys – kaip antri namai. Mes turime ir šlepetes, ir chalatus, dantų šepetėlius. Ten kaupiesi, kartojiesi tekstą, – kalbėjo garsi aktorė – Mano noras būtų atskleisti gyvenimą, kurio žiūrovai nemato, kas vyksta su artistu jo grimo kambaryje.“

„Daina tikrai labai rimta, reikalaujanti daug pastangų ir vokalinių sugebėjimų. Viskas atrodo gana rimta ir skausminga. Manau, kad čia nepavyks mums kažkaip pajuokauti su Neringa“, – pasirodymo subtilybes atskleidė Ieva Juozapaitytė.

„Grimo kambaryje turi palikti visą savo gyvenimą, išeiti į sceną ir atsiduoti žmonėms, kaip visiškai kitas žmogus. Nesvarbu, kaip mums pasiseks. Svarbiausia, kad turėsime tokią nuostabią galimybę padainuoti kartu ir dar tokią gražią dainą.“

Po pasirodymo „Muzikinio iššūkio“ vedėja neslėpė susižavėjimo ir simpatijų duetui.

„Nežinau kaip jums pasirodė, bet man šis pasirodymas tikrai yra vertas finalo“, – tvirtino Donata Gutauskienė-Laisva.

„Iš tikrųjų, tai sudėtingiausias šio vakaro pasirodymas, tiek muzikiniu, tiek interpretacijos atžvilgiu, nes išlaikyti sinchroną ne taip paprasta. Daina irgi ne iš paprastųjų. Yra ką padainuoti. Labai sveikinu“, – sakė komisijos narė Kristina Zmailaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.